Sherlock Holmes: Crimes & Punishments PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Folytatódik a Sherlock Holmes-sorozat, az új részt az Unreal Engine 3 hajtja, és végre egy kis szabadságot is biztosít.
Típus: Kalandjáték, Nyomozós

Két kézzel szórja a játékokat az Epic Games Store

Nagyon vigyáznak a srácok az Epicnél, hogy legyen mivel játszanunk a karantén ideje alatt. Nyomozás és rettegés vár ezen a héten ránk, de a jövő heti felhozatal is impozánsra sikerült.

Sherlock Holmesszal nyomozhatunk az Epicen

Az Epic Games Store következő heti ingyenes ajánlata egy játékot tartalmaz: a Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentset. A Frogwares nyomozós sorozatának 2014-es részében hat rejtélyes bűnügyet kell felgöngyölítenünk.

Frissítve: Ezek a márciusi Games with Gold-játékok

Ugyan hivatalosan még nem erősítették meg a márciusi Games with Gold-játékok felhozatalát, de egy most kiszivárgott lista szerint többek között a Borderlands és a Lords of the Fallen is felkerülhet a virtuális polcunkra.

A PS Plus márciusi ingyen játékai

Kicsit megcsúszva, de a Sony is előállt a PlayStation Plus előfizetéshez járó ingyenes játékok listájával. PS4-re a Valiant Hearts: The Great Wart kapjuk meg, míg a PS3-asok az új Sherlock Holmesszal nyomulhatnak többek közt.

Blogajánló: Kényszerpályán

Sajnos a blogajánló nem pont úgy sikerült, ahogy terveztük, a két héttel ezelőtti kihívásra ugyanis a jelek szerint nem sokan emlékeztetek. Ám aggodalomra semmi ok, bőven volt miből válogatni a munkáitok közül!

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments teszt

Összegyűjtötted az összes bizonyítékot, egyértelmű, hogy a veled szemben ülő gyanúsított volt a tettes. De miért tette vajon, amit tett? Számít az egyáltalán? Szabad ezt mérlegelni?

Blogajánló: Sherlock Holmes és a japán Terminátor

Remélem, sikerült ezúttal is belezsúfolnom a címbe az eheti kiválasztott blogok tartalmát címszavakban. Ahogy látható, sok mindenről volt szó ezúttal is, kattintsatok a részletekért.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez is eljött végre: szerdán már október lesz, ami azt is jelenti, hogy elképesztő játékzuhatagnak nézünk elébe! Mindennek az előszelét már most is érezni, a következő napokban is lesz néhány finom megjelenés.

Sherlock Holmes már a spájzban van

Az angol mesterdetektív jelentős reformokon átesett következő kalandja a jövő héten a landol a boltokban. Ennek örömére itt a Crimes & Punishments launch trailere, álruhás információszerzéssel, kihallgatással, megvádolással.

Sherlock Holmes, az álruhák mestere

Néha elég egy középosztálybeli öltözet a kötelező hózentrógerrel, egy álszakáll és egy drótkeretes szemüveg ahhoz, hogy megeredjen az utolsó kocsmatöltelék nyelve. Egy profi detektív álruha nélkül semmit nem ér.