Átszervezések a Remember Me fejlesztőinél

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 1.
  • Biznisz
Link másolása
Noha a minap elterjedt a hír, hogy csődbe ment a Remember Me-t jegyző Dontnod, a fejlesztőcég vezérigazgatója szerint erről nincs szó, csak átszervezik a céget, hogy folytatni tudják a munkát.

Noha a francia Factor News még arról számolt be pénteken, hogy csődbe ment a Remember Me-t fejlesztő Dontnod, a cég vezérigazgatója, Oskar Guilbert cáfolta ezeket a híreket a GamesIndustry Internationalnek.

Persze eléggé zavaros a történet: ami biztos, hogy a Dontnod úgynevezett "bírósági átszervezéshez" folyamodott (redressement judiciaire), ami a Wikipedia-oldala alapján tényleg a csődeljárás francia megfelelőjének tűnik, azonban Guilbert azt mondta, ez félreértés, ennek a folyamatnak az a célja, hogy újraszervezzék az egyébként valóban pénzügyi problémákkal küszködő céget, hogy aztán az fenntarthatóan működhessen a jövőben.

A Dontnod új projektek fejlesztésébe kezdett, és hogy ehhez pénzt szerezzen, a vezetőség átszervezi a céget. Guilbert szerint egyébként egy nagyobb kiadóval is tárgyalnak már az egyik fejlesztés kapcsán.

(Hozzátesszük: a csődeljárás lényege éppen az, amit Guilbert úr felvázolt.)

3.
3.
Jóhogy csődbe mentek ilyen rakás szar játékot csinálni.mit csodálkoznak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...