Nyáron jelenik meg az Enemy Front

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Egykoron a Black atyja, Stuart Black munkálkodott a City Interactive második világháborús FPS-én, ám a designer 2012-ben felállt a székből. Szép csendben tovább csúszott az Enemy Front megjelenése, nyárnál előbb ne várjunk rá.

Régóta vársz már egy tisztességes második világháborús FPS-re?

Nos, az Enemy Front ha nem is biztos, hogy tisztességes, legalább második világháborús lövölde, amikből napjainkban úgyis hiány van. A City Interactive korábban tavaszra ígérte a megjelenést, ám a hivatalos oldal tanúsága szerint az Enemy Front csak a nyár folyamán landol a boltokban.

A CryEngine-nel hajtott alkotáson korábban az a Stuart Black dolgozott, akinek a PS2-éra fegyverpornóját, a Blacket köszönhettük. Mindez csupán múltidő, a lengyelek azóta a maguk urai.

Az Enemy Front PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik.

11.
11.
mestermagyar
#9: Csak a hatás kedvéért írtam, azt nem mondtam, hogy játszottam vele. :D
10.
10.
kisbiflos
Traction Wars tuti hogy jobb lesz xD És még ingyenes is lesz!
Esetleg a Festung Europa..... Ez mind a kettő CryEngine3-as
9.
9.
Ooorky
#6: Bf4-et kijavították? LOL.
8.
8.
vortel
#7: XXDDXDXDDikszdééXDD ez jó volt
7.
7.
mestermagyar
Természetesen még mindig az omniózus, megunhatatlan, hihetetlen 2.vh-s témát veszik az iskolapadokban, hogy a 2.vh-ban kizárólag az USA, és Németország vett részt, Hitlernek pedig "fehér" (csak a hasonlat kedvéért fehér, félre nem érteni :D) ördögként reinkarnálódott formáját mutatják. Nincs tökük odamenni, és megmutatni, ahogy először a németek, aztán az oroszok masíroztak keresztül az országukon. A végén még a canzúrázó német és orosz ügynökök elteszik őket láb alólellswflvlsegfésléf..............................
6.
6.
mestermagyar
#3: Egy A kategóriás játék színvonalát, mint amilyen a bf4 volt az első napokban... De ők ellentétben azzal, nem javították ki.

Már reménykedtem, hogy nem a city interactive, mert átfutás közben nem találtam a nevük.

Ez még mindig az a city, csak elég nagy agyat növesztettek ahhoz, hogy bár a játékot ne, de a marketinget fejlesszék. Egy cryengine tökéletes megoldás. Pont, mint amikor 1-2 gagyibb kínai telefongyáros szar androidot rak a jó hardverre. Vagy a samsung...
5.
5.
EBR2000
A Black-et imádtam, a Bodycount is ott csücsül a polcon (mondjuk azt kis adagokba tudtam csak kivinni mert bár a körítés jó volt de nem elég ahhoz h előrre hajtson a játékba!)
Engem csak a city neve aggaszt. Mindig van egy jó alapanyaguk amit valahol nagyon elb@sznak...
Amúgy vicces h régen mi denki unta a világháborús játékokat aztán valakinek bejött az az ötlet h a mai időben játszódjonm és azóta nincs egy nor ális WW FPS se...
4.
4.
crytek
#3: Probálkoznak a kitöréssel az biztos!
Szerintem az "igazi" sikert a Lords of the Fallen hozza majd meg nekik!
3.
3.
Ooorky
Ez a City már nem az a City.
Ghost Warrior-ok is hozták egy A- kategóriás játék színvonalát, az Alien Rage pedig szerintem nagyon megérte az árát, remélem a folytatásban lesz coop is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...