Újabb Elder Scrolls Online bétakulcsok érkeznek

  • Írta: Arell
  • 2014. február 5.
  • Korai verzió
Link másolása
A Bethesda készülő MMORPG-je újabb tesztelők segítségét várja a hétvégi szerverterhelési próbaüzemre. Ha regisztráltál a béta kulcs igénylők táborába, ideje felforgatni a postaládádat!

A Bethesda ma kiküldött egy újabb adag bétakulcsot a várakozó rajongóknak a hamarosan debütáló előfizetős MMORPG-hez, mely a The Elder Scrolls Online címet viseli. Az utolsó hasonló esemény durván egy hónapja volt.

Ha nem találsz meghívót a postafiókodban, esetleg nézz be a spamszűrődbe, vagy Gmailen a promóciók füle alá. Ha esetleg mégsem kerültél be a mostani körbe, ne izgulj, ugyanis az ígéretek szerint "hamarosan" új lehetőség lesz a tesztelésre.

Még mindig feliratkozhatsz a játék kipróbálására ezen az oldalon. Ha bejutsz, alá kell majd írnod egy titoktartási kötelezettségi egyezményt, amely megtiltja, hogy megoszd a játékról szóló információidat.

A The Elder Scrolls Online április 4-én jön ki PC-re és Macre, némileg korábban, mint a júniusra tervezett Xbox One- és PlayStation 4-es változatok. A Sony megkönnyebbülésünkre nemrég tisztázta, hogy a PS4-felhasználóknak nem kell évi 50 dollárt fizetni, hogy játszhassanak, ámbár az Xbox One-tulajdonosoknak sajnos a pénztárcájukba kell túrniuk az Xbox Live Gold szolgáltatásra, amely viszont további 60 dollár éves költséget von maga után azoknak, akik élvezni akarják az új Bethesda-címet. Ez természetesen az alapjáték 15 dolláros havidíján felül értendő.

Aki pedig nem látta volna, íme, a legújabb trailer a játékból:

43.
43.
mateszking34
Valaki segítsen letöltöttem a klienst de a Play gomb nem működik.
42.
42.
Bondzsovi
#39: kösz, ékezet nélkül beadta!
41.
41.
Kreto
#29: Az 5%on én is szakadtam :D
40.
40.
Kreto
#31: Kösz az infót. Egy reg után tényleg adta a kódot :)
39.
39.
greenmelon
#38: Igen, nekem is ugyanez volt, végül a címemet úgy írtam be, hogy mindkét címes mezőbe jusson belőle (a felsőhöz beírtam az utca nevét, az alsóba, hogy utca + a házszám), és ezt meg a várost is ékezet NÉLKÜL, utána már elfogadta.
38.
38.
Bondzsovi
hali, redeem kód beírása után kapott valaki olyan hibaüzenetet, hogy saving billing address failed?
37.
37.
PiszkosFred
#36: Én másként látom és te is. Te ezt lehúzásnak és átb*szásnak. Én pedig türelmi időszaknak. Mert mi van, ha valaki nem akar vagy nem tud költeni 15-30 ezret költeni a special kiadásokra most, csak 10-et a simára? Sőt, miért vegye meg vakon a legdrágább csomagot, amikor nem tudja, meddig fog játszani vele. Lehet, hogy 2 hét és kuka. Lehet, hogy 2 év múlva is ott ül előtte.

De ha tetszik neki, fogja a fejét, mert lemaradt a preorder dlcről? Miért ne vehesse meg később? Imperiallal ugyanez a helyzet. Mi van, ha most nem veszi meg, akkor lemondhat róla végleg? Nem, mert később is upgradelhet.

Nem örülök neki én személy szerint sem - tudom, egyéni szoc.probléma -, hogy bekerült az imperial faj mint gyűjtői bónusz, se a kötetlenség a frakciók esetében. Mármint, örülök neki, de ezt alapból így kellett volna. Nem most, 56 nappal a start előtt. Hibás a döntés, az kétségtelen. De még mindig egy gyűjtői extra ajándék későbbi beszerzéséről beszélünk, és nem mtxről.

Ami a 200 misit illeti... hát, először is cáfolták, hogy ennyibe fájt volna az egész. Emellett marha nagy lett ám a játék, majd holnaptól te is láthatod a bétában elérhető első két zónában. A neves színészek sem bagóért jöttek szinkronizálni. Az összesen majdnem 20 perces trailerekről nem is beszélve. A TES sorozat annyi pénzt hozott az anyacégnek, hogy játszva kifizethetnek bármit.

És akkor hamarosan jön a Fallout IV, amivel megint bankot fognak robbantani. :)
36.
36.
gnossos
#33: Ne félj, ha már a dlc-kel meg az account upgradekkel ilyen pénzéhes módszert követnek, a mikrotranzakció sem lesz különb..
A 200 millió azért érdekes, mert nem egy átlagos összeg amit játékokba ölnek. Nem mellesleg pedig ezt vissza is akarják kapni a profitból, tehát annál magasabb áron kell értékesíteni. Ergo, ezért haladja meg a pénztárcám költségvetését ;)
Szóval nagyon-nagyon kíváncsi lennék, mire mennyi pénzt költöttek, hogy 200 milla lett a vége.
35.
35.
siedrenn
#27: Ez kissé el van dugva, legalábbis nekem nem tűnt fel, mea culpa.
Hogy ez mennyire fogja felborítani majd a szövetségek egyensúlyát, meglátjuk, alapvetően nem tartom károsnak, de túl jó ötletnek sem.
Az imperialon nem tudom,miért van mindenki nagyon kiakadva, jó, nem lesz elérhető mindenkinek, de akkoris csak egy emberi népről beszélünk, lesz rajtuk kívül még emberi nép a játékban, tehát aki emberrel akar lenni, tud választani.
Az, hogy mikrotranzakciót akarnak rakni egy amúgy havidíjas játékba, az no comment. Engem túlságosan nem zavar addig, amíg nem lehet benne napszemövegeket, úszógumikat, szobalányrucikat meg ehhez hasonló dolgokat venni, és nem megy át p2w-be a dolog. Emellett megvan azért róla a véleményem, és nem pozitív, mert ha már havidíjat fizettetnek velem, elvárható lenne, hogy a játék teljes tartalmához hozzáférjek.
33.
33.
PiszkosFred
#32: Először is, account upgraderől beszélünk, és nem MTX rendszerről.
Másodszor, a Zenimax OS, aki készíti az ESO-t, az Oblivion után alakult. Ha már szidni akarod, akkor a Bethesdat szidd, ők intézik a marketing és egyéb értkesítői és kiadói dolgokat, a ZOS "csak" fejleszt. A Zenimax Media meg szarik bele, csak pénz legyen, oldja meg mindenki ahogy tudja.
Miért fáj neked a 200 millió dollár? Nem a te pénzed :) Tüntess és rázd a rácsot vezényszóra a stadionok miatt, ne az ESO 200 millája miatt!
Nem kötelező megvenni áprilisi premier után se az Imperial upgradet, se az Explorer pack DLC-t. Egyik sem nyújt olyan extrát, amelyet ne tudja a másik kilenc faj.

Pénzt csak arról lehet lehúzni, aki buta és engedi. Te nem vagy buta, nem fogod engedni. Ennyi.
32.
32.
gnossos
#27: Annyira tudtam, hogy a vége az lesz, hogy minden kis dologért külön fizetni kell majd. A Zenimaxról már az oblivionos horse armor dlc óta tudhatjuk, hogy pofátlan módon képes pénzt lehúzni.. Az ESO azzal az átkozott mikrotranzakciós rendszerrel innentől maga a paradicsom lesz nekik.
De hát valamin be kell hozni a 200 milliós (!) kiadást.. Annyira kíváncsi lennék mire tudtak elcseszni 200 millió dollárt..
31.
31.
PiszkosFred
#30: Menj a curse.com-ra, fél millió kulcsot osztanak ki. Egy gyors regisztráció és már a tiéd is a lehetőség.
30.
30.
Extol
Énis beregeltem, remélem kapok kulcsot, majd napi 24 órát imádkozok Akatoshoz, hogy szánjanak meg az istenek.
29.
29.
Extol
#26: HAhaha a játék is megjelenik mire lejön 24kb/s-el XD

#4 Kreto-é a nap kommentje(i) XD szakadok Jenciboy-on is az 5%-a miatt XD

Szellemes nap ez a mai
28.
28.
PiszkosFred
#26: Válaszd az "EU" régiót a launcherben, úgy gyorsabban jön majd. Kivéve persze, ha a neted ennyit tud, mert akkor érdemes lenne ismerősnél leszedned, vagy simán csak elkérni a klienst valakitől.

A teljes letöltés több, mint 21gb, az csak az alap kliens, arra jönnek még a peccsek.
27.
27.
PiszkosFred
#24: Pedig de. :)

Pre-order: bármelyik előrendelt verzió digit vagy dobozos, imperial vagy standard - kap egy preorder DLC-t "Explorer pack" néven, ezzel bármelyik szövetségben bármilyen fajt kreálhatsz. Most ne menjünk abba bele, hogy ez hogy rúgja fel az elmúlt másfél évben felépített lore-t, mert csak ajtócsapkodás lesz belőle :)

Az Imperial verzióval rendelkezők - dobozos és digitális is - (ez a gyűjtői kiadás neve az ESO-ban) pedig megkapják az Imperial fajt 10. választható nemzetnek, akikkel ahhoz a szövetséghez csatlakoznak, akikhez akarnak (menekültek lesznek a sztori szerint).

Imperial verzióra bármelyik standard kiadás ugpradelhető lesz április 4. után, természetesen nem ingyen. A preorder DLC-vel (és a szabad választással) is valószínűleg hasonló a helyzet, de erről nem sok hivatalos infó volt még.
26.
26.
Moltes
#25: Nekem 24kb/s :/ 64 nap lenne mire lejon.....nem tudom miert csak 1-2 napig van nyitva folyton a beta test
25.
25.
szinkron
156 kb/s al jön 21 giga. Gratulálok a szervereikhez, mivel kb 4 nap lesz leszedni, kihagyom.
20.
20.
simon 555
PS4 bétáról még nincs hír?
19.
19.
biohazard rex
Akinek lassan jön a letöltés, az a launcher-ben a jobb felső sarokban a fogaskerékre kattintva régiót állítsa át európára. Mert nekem alapból amcsin volt és csak 200 kb/s-el jött. EU-n pedig 1.8 MB/ sec :)
18.
18.
Jenciboy
#15: lásd kivel van dolgod, én támogatlak a béta kulcsom 5%-ával: 9-essel kezdődik... :)
17.
17.
Lorthirash
#16: A TES mindig is erős volt zenei téren de ha már TESO akkor itt van ez : https://www.youtube.com/watch?v=zwp8UxIY_iM


:)
16.
16.
Shannaro
Erre nem biztos, hogy befektetek. Valahogy már beleuntam az MMO-kba. Viszont a cinematic bejön.

És ha már TES, akkor:
http://www.youtube.com/watch?v=wr-buV4tYOA&feature=youtu.be
15.
15.
Kreto
ha valaki esetleg kapott de nem él a lehetőségével itt egy mail cím: kretoaneten@gmail.com

Kérjük támogassa beta kulcsa 1%val a meg nem született karaktereim jövőbeli létrehozását.
14.
14.
Haribo01
Kaptam kulcsot, bár kétlem hogy elfutna a gépemen. Azért várom a pénteket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...