Öt vadonatúj képen az Alien: Isolation

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 6.
  • Képek
Link másolása
A Sega jóvoltából most egy csokornyi screenshot közül mazsolázhatunk. Az alany: az Alien: Isolation. Lesz itt félbevágott android, gyér fénnyel megvilágított helyiség és más is.

Tizenöt évvel az első film történései után Amanda Ripley történetét ismerhetjük meg a játékban. A hölgy szintén a Weyland-Yutani alkalmazottja, csakúgy, mint a mama, Ellen Ripley. A Nostromón történt események kibogozása vár ránk, a játékmenet során pedig sebezhetőek leszünk, fegyvereink nincsenek, csupán összetákolt eszközökre hagyatkozhatunk. S persze a mozgásérzékelőnkre.

Az Alien: Isolationről itt írtunk bővebben. A játék 2014 végén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

16.
16.
dBLOOD
Ezt is a Gearbox segítségével fejlesztik vajon? :D
15.
15.
Breaker
Szerintem bánjunk óvatosan a screenshotokkal. Ez is lehet ugyanolyan csalás mint a Colonial Marines esetében. Mindenki biztosra megy ha elobb belekukkant majd a warez verzioba és csak utána veszi meg.
14.
14.
Gamerdavid
Amnesia csak alienekkel, kíváncsi vagyok az első gameplayre. Kár hogy fegyver nem lehet nálunk, persze ez csak nagyon kevés lőszerrel lenne élvezhető.
13.
13.
Simonus18
dehogy kamu, nem láttuk a gameplay videót?
12.
12.
dcba
A Concrete Jungle egy kurva jo alap volt egy predatoros jateknak, csak elcsesztek. Na most gondoljunk bele abba, h milyen komoly lenne ha hozna egy Arkham City hangulatot a jatek, ahol epuletek tetejen ugralva tudnank figyelni a varost es kuldiket teljesiteni. Anno az az otlet nagyon jo volt csak szanalom volt, h a legkissebb jarokelo is lazan neked szaladt es akar konnyeden meg is olt. Volt az csokkal nagyobb csalodas mint a Colonial Marines. Hatha egyszer vki megcsinalja. EZ meg varos de csak ovatosan.

Likvidal Gyula: Sztem nem merik 2x megcsinalni ugyanazt, h kamu kepekkel kecsektetnek es kapsz egy fost ahhoz kepest
11.
11.
Az alient muato shotok mozi szintuek a tobbi meg nem.
Azok mind cutsceenek vagy olyan fake mind mint az allat.
10.
10.
Dr. Zaius
De jó! Hordozható Atari van a kezében? xD
9.
9.
Ghost26Dave
Akkor ez a játék Amnesia szerű lesz?
7.
7.
Simonus18
Predator is jöhet, valóban, csak félős, hogy szimpla shooter gém lenne belőle. Aliennek egyedibb jövője van, persze ha jól fog sikerülni ez.
5.
5.
gnossos
Szép, szép.. Jobb is ha profilt vált a Creative Assembly, mert a stratégiákhoz már rohadtul nem értenek. Remélem ez a játék sem csak a képeken szép.
3.
3.
Extol
Olyan játékrobotom nekem is volt anno, asszem Saturnus-nak hívták
2.
2.
Imádom az Alien univerzumot, minden jöhet ami Alien, csak most egy kicsit aggódom a játékmenet miatt. Tegnap kipróbáltam az Outlast-et, és hát az nem az én műfajom...csak futkosni kell, menekülni, folyton üldöznek, semmi fegyver, bújkálás, nem lehet visszavágni rendesen, nem annyira jön be. És ha ugyanezt lovagolják meg Amandával is, aki hát ugye se nem katona, se semmi, akkor az nem biztos hogy nekem való lesz :(
1.
1.
Extol
Remekül néz ki! Szinte kívánja a tolást
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...