Bejelentésre készül a Rocksteady

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 6.
  • Pletyka
Link másolása
A Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City fejlesztője bemutatóra hívta magához a játéksajtót; egy hónap múlva mutatkozhat be a csapat új címe. Úton a következő Batman-játék?

Úgy néz ki, bejelentésre készül a Rocksteady Studios, legalábbis erre tippelünk az alapján, hogy az IGN Benelux újságírója nemrég lőtt egy fotót a fejlesztőcég irodájában, és kiposztolta azt a Twitterre nagy boldogság közepette. Persze a bejegyzést azóta leszedte az internetről, de a NeoGAF-en van egy screenshot róla.

A híresztelések szerint a Rocksteady azért csődítette magához a külföldi játéksajtót, hogy bemutassa új, még bejelentetlen játékát. Az anyag körülbelül egy hónapig embargós, ez alapján az sem elképzelhetetlen, hogy a Game Informer következő számában láthatunk először egy tartalmas előzetest a címből.

De mi lehet az? Nos, a korábbi pletykák szerint a Rocksteady megint Batman-játékon dolgozik, ez viszont nem kapcsolódik az Arkham-sorozathoz. Bár a következő Batman is előzmény lesz, ez az ötvenes évek Silver Age képregényeit dolgozná fel: úgy hírlik, részesei lehetünk az Igazság Ligája megalakulásának is.

Animációs film készül az Arkham Asylum alapján

Ezzel párhuzamosan a Justice League: War című animációs sorozat producere, James Tucker elhintette egy interjúban, hogy animációs film készül a Batman: Arkham Asylum alapján: a Batman: Assault on Arkham még 2014-ben befut, és Jay Oliva, a Justice League: War direktora rendezi majd.
18.
18.
EnderKnight
#14: Igen ez igaz és feltételezhetően Batman Assault of Arkham címet fogja viselni .De szerintem nem ez lesz a nagy bejelentés.Én remélem a trilógia bejező részét leplezik le de mivel külsős forrás alapján max.2015 ben jöhetne mivel ha megfigyelitek 2évente jöttek ki az Arkham játékok.
17.
17.
Caine
Én azt sem bánnám ha nem egy Batman játék készűlne hanem valami teljesen más!
16.
16.
Zombiekiller6
Nekem mindegy csak legyen benne Joker egy jó szinkronnal és én már boldog vagyok :D
15.
15.
sunstreaker
http://www.gamestar.hu/dc-warner-rocksteady-batman-arkham-asylum-animacios-film.html
14.
14.
sunstreaker
Animációs Film készül az Arkham széria alapján.. Elárulom :) ez lesz a nagy bejelentés.
13.
13.
Juha
Lehet rosszul tudom, de az arkham franchise-t akkor most tudtommal eladták, vagy esetleg csak az origins erejéig? Mert ha eladták akkor folytatás nemigen lesz tölük. Sajnos. Pedig Joker Arkham World-ös "spoilere" qvára megvalósulhatna :-)
12.
12.
Gamerdavid
Ez kicsit korai még, de nagyon remélem hogy egy új Batman játék lesz az. Már nagyon várom az igazi folytatást.
11.
11.
Lampapa999
#10: Az Origins nem a trilogia lezárása csak egy előtörténet,és mivel minősége igen gyenge lett és semmi újat nem tudott mutatni én inkább nevezném amolyan izelitőnek még nem jön az igazi Batman játék amit tényleg befejezésként emlegethtünk majd. Amúgy egy olyan régi retro képregény stilusú Batman játékot eltudok képzelni,kivancsian várok a bejelentésre.
10.
10.
mad hatter222
Batman az erőssége a Roksteady- nak az origins- t kellet volna megcsinálnijuk hogy jobb befejezése legyen a trylogiának, de így is jó csak ők azért már ebben profik:)Kíváncsi leszek mis sűl ki belőlle.
9.
9.
lolman598
#6: Kíváncsi vagyok,vajon Vasemberből milyen játékot lehetne csinálni :D
azt még szerintem élvezném is
7.
7.
crytek
Remélem nem Batman lesz hanem az új hősös amit már régen kalapálnak!
6.
6.
elvan a gyerek ha jatszik
Azt a kiváló játék formulát amit ehhez kitaláltak remélhetőleg más hősök játékaiban is viszont láthatjuk. Habár nagy az esélye, hogy most is egy Batman címmel állnak elő, de azért reménykedem hogy más Batman kaliberű hősök kalandjai is terítékre kerülnek hasonló kivitelezésben. Példának most így hirtelen csak a Green Arrowt tudom felhozni, de ha beletúrnánk a Marvel/DC/Darkhorse tárházba biztos találnánk olyan szuper erővel nem rendelkező hőst, akinek szintén vannak érdekes kalandjai amiből megérné akár játékot is készíteni.
5.
5.
balint23h
#1: "megint Batman-játékon dolgozik, ez viszont nem kapcsolódik az Arkham-sorozathoz"
4.
4.
Ghost26Dave
Na finomnak tűnik.
3.
3.
Goldge
"Bejelentésre készül a Rockst..." *kezd megörülni* "...eady" * elszomorodik *
2.
2.
RangerFox
Nyugodtan csinálhatnának egy teljes értékű Vitás címet, vagy átportolhatnák rá az előző részeket.
1.
1.
Play93
Mi az, hogy Batman és Joker első összecsapása? Arra már szerintem sor került az Originsban. Vagy külön világba vándorol a két sorozat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...