PlayStation 4-re fejleszt a Team Ninja

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 8.
  • Hír
Link másolása
A Dead or Alive és a Ninja Gaiden fejlesztője, a Team Ninja megerősítette az amúgy is várható tényt, hogy a csapat következő játéka PlayStation 4-re készül. Lehet, hogy a Ninja Gaiden 4-ről van szó?

A Dengekinek adott interjújában a Team Ninja fejese, Yosuke Hayashi elhintette, hogy a csapat jelenleg egy PlayStation 4-es játékot készít, s alig várja, hogy a jövőben még több információt megosszhassanak a játékosokkal vele kapcsolatban.

Habár Hayashi csupán a Sony konzolját emelte ki (elvégre a japán sajtónak nyilatkozott, ott meg csak a PlayStation megy), valószínű, hogy a következő produktumuk Xbox One-on is napvilágot lát. Annál is inkább, hiszen a Tecmo Koei nagyobb címei rendre megjelennek a Microsoft platformján is.

Annyi már biztos, hogy Team Ninja nem hagyja parlagon a Ninja Gaiden-sorozatot, hiszen korábban már utaltak rá, hogy a hamarosan megjelenő Yaiba csupán egy mellékág, s Ryu Hayabusa is visszatér egy valódi folytatásban az új platformokra. Esélyes még a next-gen Dead or Alive is, elvégre az előző epizód eladásai kedvezően alakultak.

5.
5.
rossitibi
Azért a ps3-at se hagyjátok ki! Nem akarok most ezért az egy játékért még egy konzolt :S Valahogy a többi next-gen játék nem nagyon érdekel!
3.
3.
Caine
Nagyon jó lenne egy igazi ninja játék mint mondjuk a régi tenchu!
1.
1.
DON GONDOCS
VAjon hova fogják folytatni a történetet? Engem érdekelne egy idősebb de még harcra kész Ryu története aki a játék végén átadja a stafétát az utódjának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...