Elrajtolt az idei Amnesia Fortnight

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 9.
  • Hír
Link másolása
Természetesen idén sem marad el az Amnesia Fortnight, a Double Fine újra előrukkolt egy nagy adag játékprototípussal, amelyek közül ti választhatjátok ki, hogy melyik legyen kész termék!

Az Amnesia Fortnightot idén a Humble Bundle oldalán zavarják le, a játékszabályok pedig borzasztó egyszerűek: letöltöd a prototípusokat, játszol velük, majd szavazol, hogy melyikből legyen végül kész játék. Annak idején így született meg többek között a Trenched, a Stacking és a Costume Quest is.


A prototípusokért persze fizetni kell: hogy letölthesd az idei játékokat (amik mellé ajándékba a 2012-eseket is megkapod), bármennyit fizethetsz, a szavazáshoz viszont legalább 1 dollárt kérnek tőled. Érdekesség, hogy idén az Adventure Time alkotója, Pendleton Ward is beszállt a ringbe, ezekhez viszont a befizetések átlagos összegének átutalásával (ez jelenleg 7,21 dollár) férhetsz hozzá. Végül három-három címből készül bolti termék.

Double Fine-játékok a Humble Weekly Sale-ben

Ezzel párhuzamosan a Humble Weekly Sale-ben is a Double Fine játékai kapják a főszerepet, a Psychonautsot, a Stackinget és a Costume Questet bármennyiért letöltheted, 6 dollárért viszont már a Brütal Legendet is megkapod, 16,74 dollárért pedig a Spacebase DF-9-hez is korai hozzáférést kaphatsz. Itt tudsz rárepülni az akcióra!

2.
2.
hedzsooo
Örülök, hogy itthon is egyre több infó van ilyenekről, meg is sasolom mindjárt és kösz az infót!^
1.
1.
Banszien
Én egy Psychonauts 2-nek örülnék a világon a legjobban :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...