The Last of Us - megérkezett a Left Behind DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 14.
  • Videó
Ma jelent meg a Naughty Dog posztapokaliptikus akciójátékának első és egyben utolsó single DLC-je, a Left Behind, amely az alapjáték előzményeit meséli el Ellie és kis barátnője szemszögéből. Itt a launch trailer is!

A karantén mögött is történnek érdekességek, Ellie és barátnője, Riley élik a szürke hétköznapokat, de aztán életük nem várt fordulatot vesz. A The Last of Us nem kevésbé drámai DLC-je ma landol a PSN-en, 15 dollárba kerül, és 5 GB-ot nyom. A megjelenés örömére egy újabb előzetessel szolgálhatunk:


15.
15.
Rudi65
Srácok, tud valaki segíteni? Nem tudom megvenni a DLC-t, nem adja hozzá az összeget a tárcámhoz. Már mindent megpróbáltam, megüt a guta!
Kártyámat regisztráltam, le is vontak ellenőrzés képpen 1 centet, ez OK, tehát a kártyám érvényes, pénz is van rajta. Már beaállítottam az automata paymentet is, de hiába. Ha elindítom a Last of Us játékot akkor a menüben már ott van a Left Behind, csak ki kéne fizetni. Szerintem mindent jól csináltam, de mindig valami hibát ír. Error és egy számsor, vagy egyszerűen csak annyit ír, hogy az összeg nem adódott hozzá a tárcámhoz. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
Köszi a választ.
13.
13.
JacoB
Nekem semmi baja ,tökéletesen működött :) és én 3 óra alatt vittem végig, nagyon jó kis melléksztori volt:) 5*
9.
9.
LAZLOW20
Az alap játék nagy kedvencem,de egy két és el óra hosszú kiegészitöért én egy kicsit sokallom a 15€ t kiadni.
6.
6.
simon 555
Már meg is vettem, amint lejön bele is ugrok.
Nem veszek DLC-ket, de ezt muszáj:)
5.
5.
Edgar26
#3: Szerintem kell hozzá.
4.
4.
Edgar26
Nekem még sajnos nem volt időm elkezdeni sem, pedig otthon figyel az alap játék. Ha azt végig játszottam tuti, hogy befektetek a dlc-be is.
3.
3.
reddevil1015
Haverom kölcsön adta a Lust of us-t. 2 hét alatt végig toltam. Nagyon szerettem. Ritka jóra sikerült. Már vissza adtam a lemezt,de ezt a dlc-t szívesen kipróbálnám. Meg kell vennem az alap játékot vagy ha letőltöm ezt 15 fontért akkor nekem is menni fog?
2.
2.
Pasallusz
Várom nagyon. Imádom:) Az alap művet 2szer játszottam végig. Olyan utópisztikus világot tár elénk, ami elképzelhetetlen, de mégis elképzelhető, magával ragadó története van a zene pedig fenomenális ez által kihagyhatatlan rész a 18éves korosztályon felül! Megmutatja e játék a PS játékok örök érvényű szeretetét! Ami pedig nem elhanyagolható, hogy az alap játékból több mint 4,2 milliót adtak el kereskedelemben így az meghozta kedvet fejlesztőknek és lett ez az előzmény is. Kíváncsi leszek hogyan tovább majd? :)
1.
1.
Freed
Magával ragadó ez a játék...rég volt már ilyen amibe ennyire beleéltem magam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...