Egyelőre nem készül Borderlands 3

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 15.
  • Hír
Link másolása
A Gearbox szeretne harmadik részt a Borderlands-sorozatba, sőt nagyjából el is tudja képzelni, hogy milyen lenne a folytatás, viszont egyelőre nem dolgozik a játékon, bőven van más dolga is.

Április közepén érkezik a Borderlands 2 utolsó DLC-je, a Sir Hammerlock Versus the Son of Crawmerax egészen konkrétan április 15-én jön PC-re és Xbox 360-ra, majd április 16-án befut PlayStation 3-ra is. A Headhunter-szériát erősítő csomag 3 eurót kóstál, a történet szerint pedig hőseink vakációzni indulnak, mikor összeakadnak Crawmerax Jr.-ral:


Majd ha ez megvolt, egy kis szünet következik. Egyelőre ugyanis nem készül Borderlands 3, Randy Pitchford, a Gearbox fejese ugyanakkor leszögezte, hogy valamikor mindenképpen megcsinálnák a harmadik részt is. Pitchford szerint nem akarják azt játszani, mint amit a Valve a Half-Life 3-mal, ezért inkább már most elárulják, hogy akarnak folytatást, amiről azt is sejtik, hogy valószínűleg nagyobb lenne, mint az elődei, és minden létező platformra megjelenne, viszont nem fejlesztik, mert bőven van más dolguk is: készül az új Brothers in Arms, az első két Homeworld remake-je és egy új Homeworld is, sőt két vadonatúj címen is szorgoskodnak a srácok.


Persze addig sem maradunk a Borderlands nélkül, hála a Telltale-nek.

16.
16.
Ooorky
#14: Persze.
Pont, hogy nem egy tucat fps-nek kellett volna lennie.

Sega kifizetett qva sok pénzt a jogokért, felkért egy jó nevű céget a fejlesztésre, akik 6 évig húzták vonták a dolgot, újabb és újabb pénzeket lenyúlva a kiadótól (és néhány hülye még helyesel is erre), majd miután kiömlesztették a nagy adag fost a 1,5 millió vásárló nyakába, el akarta játszani azt amit a Duke Nukem Forever-nél (csak most visszaütött a dolog):
"Bocsi nem a mi hibánk, hiszen nem is mi fejlesztettük..."
Következő mi lesz?

De itt egy videó arról, hogyan hazudtak hónapokig a játékosok pofájába az Aliens: CM kapcsán:
http://www.youtube.com/watch?v=sEE2ZHo8jyI
14.
14.
Naridar
13: Ha egy tucatFPS-től lopnak el pénzt azért, hogy egy annyira eredeti, humoros, szórakoztató és tartalmas játékot készítsenek mint a Borderlands 2, akkor még jobb is!

Egyébként mindenki másnak: arra céloz, hogy az Aliens: Colonial marinesre szánt pénzből is költöttek a Borderlands 2 fejlesztésére. Ha valaki szerint ez "féreg" lépés volt, az menjen vissza CoD-ozni és BF-ezni, ne foglalkozzon minőségi játékokkal.
13.
13.
Ooorky
#10: Lopott pénzből könnyű gazdálkodni ^^
12.
12.
markoci555
nekem jó hír, nem ugrándozik mindenki majd a 3-ra és nem esz üres a 2 multija
11.
11.
KeXxX
Kár érte, pedig a második részt nagyon szerettem. És úgy szerettem meg, hogy az első része jött be.
10.
10.
Zyklus
Bár ilyen "féreg" cégekkel lenne tele a piac akik nem ígérgetnek feleslegesen előre és az egyetlen nem kifejezetten netes fps-rpg játékkal játszókat évekig teletömik tartalommal. Ez aztán a féregség netovábbja tényleg.. Amúgy legyen, biztosan évek múlva is fogok a 2vel játszani ahogy most is a gépemen van szóval ötleteljenek csak, csinálgassák-csiszolgassák olyan minőségire, mint az előzőek
9.
9.
Sun9us
Vitára azért én igen elfogadnám.
8.
8.
kopic
Hat lehet jobb, hogy most egy kicsit pihentetik a Borderlandsot, pedig mar vartam a bejelenteset, es a 2016-os megjelenest.:S De meg a 2.resz dlc-ivel is le vagyok maradva.:)

#4: Ja, csak 8,5 millio ember vette meg eddig a kettot, szval ennyit errol.
5.
5.
Jenciboy
#4: ezt nem nagyon értem. A Borderlands 2 egy zseniális játék. A GOTY kiadása volt a steam winter sale-en a legjobb vételem. (12 euróért) A játékot több mint 8,5 millóan vették meg, az meg nem kevés...! :)
A DLC-k korrekt módon jöttek, és nagyon jó árban. Rengeteg a plusz skin, bármit megtalálsz, amit szeretnél. A 3 eurós DLC-k, nem éppen a Diablo 3-hoz készülő Reaper of Souls 40 euro (magyar boltok honlapjain nézve 9-10k forint) üzletstratégiáját célozzák meg, pedig a D3 Kiegje sem hoz több tartalmat sajna, mint a B2 Headhunter DLC Packje....
4.
4.
Ooorky
Persze, hogy nem készül 3. rész, mivel most már nem tudnak egyetlen kiadót sem lehúzni, hogy pénzelje, sok játékos meg nem hajlandó egy ilyen féreg cégnek pénzt adni...
3.
3.
Teuton
Szerintem meg 2-3 év pihenőidő nem jelent gondot, amíg a Borderlands 3 megüti az első kettő szintjét.
2.
2.
TryGun
Nagyon várom már a homewrold remake-ket és az új homerworld is kiváncsivá tesz ,na meg persze brothers in arms az se kutya :D
1.
1.
Jared
ez szomorú hír a borderlands a kedvenc játékom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...