Több tízezer fős kooperatív játék a Twitchen

Link másolása
Mit szólnátok ahhoz, ha több tízezren játszhatnátok együtt egy játékot? Nem valami gigantikus méretű MMO-ról van szó, hanem a legújabb őrületről, a Twitch Plays Pokemonról.

Hat napja indult el Twitchen a legújabb móka, a Twitch Plays Pokemon, melyben több tízezer ember játszhat együtt egyetlen játékot. Igen, jól olvastátok, egyetlen játékot, mégpedig a gameboyos Pokemon Redet irányíthatja a nézőtábor a chatablak segítségével. 

A "játékhoz" egyszerűen csatlakozhatunk, elég a chat ablakba beírni a Gameboy gombjainak angol megfelelőit, amit egy IRC bot utasításokra fordít, majd a streamen keresztül láthatjuk is, ahogy a játék végrehajtja a virtuális gombnyomásainkat. Mindezt egyszerre teszi több tízezer néző, így az állapotok eléggé anarchikusak, sőt egyelőre komoly késéssel is szembesülhetünk, mindenesetre szórakoztató nézni, ahogy egy kisvárosnyi ember próbálja irányítani a játékot. Ha valaki kedvet kapott hozzá, itt ugorhat bele a több ezer fős kooperatív mókába. 

Érdemes eljátszani a gondolattal, milyen lenne, ha egy komolyabb, modern játék irányítását adnák a készítők a tömeg kezébe...

6.
6.
zola2000
Nos: Más játék, amiben ha meghalunk, akkor vége vagy nagyon visszadob a pálya elejére nem lenne jó, szerintem jó átgondolták hogy melyik játékot válasszák.
5.
5.
lesik20
megnéznék egy Dark Soul végigjátszást így amugy.
Vagy egy QUOP-ot
4.
4.
lesik20
#2: Ki akar unalmas felnőt lenni?
3.
3.
névtelenség
Az a bizonyos kooperatív szót a cikk címében úgy kb. 10-szer áthúznám pirossal.
Aki kicsit alaposabban utána nézett a dolognak az érti mire gondolok.

Plusz remélem az utolsó mondat nem több egy ártatlan viccnél. :D
2.
2.
PrimYaz00
mit szólnátok, ha felnőnénk?
1.
1.
msmester
LoL 10 év lesz a végigjátszása xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...