Pokemon Black Version 2 DS

A sorozat történetében először kap direkt folytatást a legutóbbi Pokemon-játék.
1627328460

Élőszereplős Pokémon-sorozat készül a Netflixnél

Lapértesülések szerint újabb játékadaptáción dolgozik a Netflix, ezúttal egy élőszereplős Pokémon-sorozatot tárazott be a streamingszolgáltató. A projektért a Lucifer egyik showrunnere felel.
1453822200

Hangulatos születésnapi trailert kapott a Pokémon

Idén ünnepli huszadik születésnapját a Pokémon, amit a The Pokémon Company többek között a két hét múlva esedékes Super Bowl nagydöntőn is ünnepelni fog, mégpedig egy hangulatos tévéreklámmal.
1392825600

Több tízezer fős kooperatív játék a Twitchen

Mit szólnátok ahhoz, ha több tízezren játszhatnátok együtt egy játékot? Nem valami gigantikus méretű MMO-ról van szó, hanem a legújabb őrületről, a Twitch Plays Pokemonról.
1387438200

Nagy adag Nintendo-bejelentés érkezett

Tegnap délután adták le a Nintendo Direct utolsó adását az idén, a kiotóiak természetesen nagy adag bejelentéssel, információval és látnivalóval készültek a műsorra. Összeszedtük őket mind!
1343311200

HWSW: Kifelé mászik a gödörből a Nintendo

Noha a Nintendo első pénzügyi negyedéve veszteséges volt, a fény már látszik az alagút végén. A vállalat üzemi vesztesége lényegesen kisebb mint tavaly, és a 3DS is növekedési pályára állt - már csak Japánon kívül kellene feljebb tornászni az eladásait, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1330524000

Első kedvcsinálón a Pokémon Black & White 2

A játék, amiről egyelőre nem tudunk részleteket, csak azt vesszük biztosra, hogy amikor megjelenik, hatalmas siker lesz. A Pokémon-játékok már csak ilyenek. Meg persze azt is tudjuk, hogy az anyag továbbra sem lesz teljesértékű 3DS-cím, pusztán a sima DS-re készül.
1330261200

Folytatást kap a Pokemon Black & White

A sorozat történetében először közvetlen folytatást kap egy Pokemon-játék, s bár sok konkrétum még nem derült ki az új felvonásról, az biztos, hogy ez is két kiadásban lesz elérhető, ráadásul még mindig Nintendo DS-re fog megjelenni, és nem a japánok újgenerációs konzoljára.