Pokémon Black Version DS

Új játékkal jelentkezik a Pokémon! Természetesen a következő rész is két kiadásban lesz kapható, az egyiket Blacknek hívják.
1627328460

Élőszereplős Pokémon-sorozat készül a Netflixnél

Lapértesülések szerint újabb játékadaptáción dolgozik a Netflix, ezúttal egy élőszereplős Pokémon-sorozatot tárazott be a streamingszolgáltató. A projektért a Lucifer egyik showrunnere felel.
1453822200

Hangulatos születésnapi trailert kapott a Pokémon

Idén ünnepli huszadik születésnapját a Pokémon, amit a The Pokémon Company többek között a két hét múlva esedékes Super Bowl nagydöntőn is ünnepelni fog, mégpedig egy hangulatos tévéreklámmal.
1392825600

Több tízezer fős kooperatív játék a Twitchen

Mit szólnátok ahhoz, ha több tízezren játszhatnátok együtt egy játékot? Nem valami gigantikus méretű MMO-ról van szó, hanem a legújabb őrületről, a Twitch Plays Pokemonról.
1387438200

Nagy adag Nintendo-bejelentés érkezett

Tegnap délután adták le a Nintendo Direct utolsó adását az idén, a kiotóiak természetesen nagy adag bejelentéssel, információval és látnivalóval készültek a műsorra. Összeszedtük őket mind!
1299492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét főleg az ínyenceknek kedvez, de egyetlen címet bárkinek tudunk ajánlani, ez pedig a Dragon Age folytatása, amely kapásból két DLC-vel rajtol el. Megérkezett a Japánban óriási sikernek örvendő Pokemon Black és White verziója is, és a héten jelenik meg a Torchlight Xbox 360-as változata.
1296568800

4,2 milliónál tart az új Donkey Kong

Ugyan a Nintendo múltheti pénzügyi jelentésében is szerepeltek a játékeladások, pontosan, címenként lebontva nem közölt számokat a konzolgyártó-kiadó. A kiotóiak tavaly is több nagy Wii- és DS-exkluzív címet dobtak piacra, amelyek annak rendje és módja szerint többmilliós eladásokkal büszkélkedhetnek.
1293632781

PSP- és Pokémon-győzelem Japánban

Az ASCII Corporation közzétette a 2010-es év japán játék- és konzoleladásait. A játéklistát ugyan uralja a Nintendo, az idei legjobbak közé még két tavalyi megjelenésük is beférkőzött, ám a konzoleladások terén visszaszorult a cég: a Nintendo DS zuhanásának köszönhetően a PSP vitte el a pálmát idén.
1293467534

Márciusban jönnek nyugatra az új Pokémon-játékok

Mi ugyan szégyenszemre lemaradtunk picit a Pokémonok történetében (Pikachu már átalakult?), viszont a Nintendo folyamatosan gyártja az újabbnál-újabb játékokat a zsebszörnyek főszereplésével. A Pokémon Black és White verziói Japánban már letarolták a piacot, most pedig jöhet a nyugat!