Sniper Elite: Nazi Zombie Army - konzolokra is

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rebellion megerősítette, hogy konzolokon is tiszteletét teszi majd a Sniper Elite: Nazi Zombie Army, igaz, egyelőre csak annyit árult el az új változatokról, hogy kibővített tartalommal érkeznek.

A Sniper Elite V2 spin-off játéka, a Sniper Elite: Nazi Zombie Army nagyjából egy évvel ezelőtt jelent meg, a folytatására pedig októberig kellett várnunk. Mindkét cím PC-exkluzív volt, de csak mostanáig: a Rebellion bejelentette, hogy már dolgoznak a konzolos változaton.


Konkrétumokat viszont még nem árultak el a készítők: nem tudjuk, hogy mikor jönnek, sőt még csak az érintett platformokat sem árulták el a srácok, mondván, hogy jelenleg is tárgyalnak a platformtulajdonosokkal. Jason Kingsley, a Rebellion fejese mindössze annyit közölt: az biztos, hogy nem pusztán a két játék újracsomagolt változatát kapjuk meg újra.

5.
5.
ps4re johetne, mert pcmen eleg szarul fest a masodik resz :-)
4.
4.
Drazhar
Amennyiért most van akcióba Steam-en annyit megér, 4-en haverokkal, közösen tolni. Én az 1-et még januárban megvettem, még public-ban sem talált egy játékost se az egész bolygón, annyira nem tolja senki :D
3.
3.
FefaFish
Pedig ez a játék pont annyira szar,hogy rögtön konzolon kellett volna kiadni
2.
2.
Fooxfire
Hát igen... most vettem meg "400Ft-ért" steamen mert annyit még megér 6-7 óra móka a zombikkal de az eredeti árat hááááát......
1.
1.
crytek
Szaré hugyé szórják pc-n gondolom a kutyát nem érdekli már és akarnak kis + bevételt még!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...