Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 PC

Folytatódik a Sniper Elite spin-off epizódja.
Típus: Akció, FPS, Világháborús, Zombis

Készül a Sniper Elite negyedik része?

Egy LinkedIn-profil tanúsága szerint készül a Sniper Elite negyedik része, és már a sorozatot fejlesztő Rebellion is megerősítette, hogy bejelentésre készül a közeljövőben.

Sniper Elite: Zombie Army Trilogy bejelentés

Formálisan is bemutatkozott a Sniper Elite V2 mellékágának, a Zombie Army-nak az egy ideje már tervezgetett gyűjteményes kiadása, ami a már megjelent első két rész mellett a harmadik felvonást is tartalmazni fogja.

Sniper Elite: Nazi Zombie Army - konzolokra is

A Rebellion megerősítette, hogy konzolokon is tiszteletét teszi majd a Sniper Elite: Nazi Zombie Army, igaz, egyelőre csak annyit árult el az új változatokról, hogy kibővített tartalommal érkeznek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két Nagyon Fontos Megjelenésünk is lesz a héten, elvégre a napokban érkezik a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik része is. Lassan befordulunk a boltokba kerülő játékok szempontjából is kritikus ünnepi szezonba.

Teaseren a Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2

Mármint gameplay teaserről van szó, ami nem is túl hosszú, tekintve, hogy még egy perc sincs. Az alaphelyzet nem változott a spin-off-ban: Berlinben a zombik még mindig az utcákat járják. Még jó, hogy van egy távcsöves puskánk.

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 dátum

A Rebellion bejelentette, hogy a Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 október 31-én jelenik meg. A mesterlövészes cím zombis spin-offjáról egy új trailer és pár screenshot is érkezett. Berlin felett sötét fellegek gyülekeznek.

Jön a Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2

A délelőtti teaser anyag után befutott a hivatalos bejelentés is: érkezik a Sniper Elite: Nazi Zombie Army második része, ráadásul nem is kell sokat várni rá - még idén megjelenik.