Megint szivárog a Dishonored 2

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 7.
  • Pletyka
Link másolása
A hét elején egy fotó formájában már értesültünk róla, hogy a Dishonored 2-t az idei E3-on mutathatják be. Ezúttal egy sajtós adatlap formájában utalnak a játékra, amely számos érdekességre rávilágít.

A VG247-hez eljuttatott adatlap szerint a Dishonored 2 valóban létezik, s tényleg a júniusi E3-on mutathatják be. Ugyanaz a csapat dolgozik rajta, mint az első részen, azaz a francia Arkane Studios. Az alkotás 2016-ban jelenhet meg és az id Tech 5 engine hajtja, ugyanaz a motor, ami a Rage és az új Wolfenstein alatt zakatol.

A szóbeszédek szerint a Dishonored 2-ben egy teljesen új főhőst irányítunk, akinek az a feladata, hogy "megsemmisítse a kívülállót" Tyvia új helyszínein. Karakterünk új és továbbfejlesztett képességekkel rendelkezik a szórólap alapján.

Ráadásul a leendő Dishonored 2-tulajok részt vehetnek az új Doom korai bétatesztjében is, pont úgy, mint a Wolfenstein: The New Order előrendelői. Tekintve, hogy a Dishonored 2 csak 2016-ban érkezik, így  valószínűleg az új Doom megjelenésére is jó sokat kell várnunk. A játék PC-re, PlayStation és Xbox platformokra landolhat.

Természetesen a fent olvasható dolgok csupán feltételezések, a Bethesda még nem erősített meg semmit. Köszönjük, kopic!

8.
8.
manderel
#6: Az bizony ötös. :)
És kitudja mikortól lehet előrendelni, ahhoz jár a béta elvileg, az meg már akár idén is lehet. Ettől függetlenül persze lehet kamu, de ezek pont nem gyanúsak.
7.
7.
Drazhar
Ha jön is, nem értem miért kell ennyire korán bejelenteni. Van a túl gyors (Arkham Knight) meg a túl elhúzott (Diablo 3 - négy év) bejelentés is, de egy Dishonored esetében ami azért "annyira" nem tömegjáték nem értem miért kell több, mint 2 évvel korábban már szivárogtatni...
6.
6.
kopic
Ha jobban megnezzuk, akkor ez tenyleg kamu lesz, mivel mit keres ott a Doom beta ? Azt mar a Wolfenstein elorendeloi megkapjak, meg nem is id tech 5 van irva az elso kep ala, hanem 6....
5.
5.
Teuton
#4: Feltételezhetően készül már a második rész, annyi hogy ez a konkrét kép nagy valószínűséggel hamis.
4.
4.
Hat ettol meg siman lehet kamu. Ilyet egy kis ps tudassal skillezett emberke kb 2 perc alatt osszeganyol.
Majd ha lesz 8-10 shot...
Mondjuk jo lenne egy 2. resz.
Bar a story igy volt kerek.
3.
3.
br1Koo
Jajj istenem de kamu ez :D
2.
2.
Teuton
CVG ‏@CVG_News
We wouldn't pay attention to those fake #Dishonored2 images doing the rounds. Trust us.

Azt amúgy kétlem hogy idTech5-öt tennének alá, még úgy is hogy a nagyobb kiadók egyre inkább a saját motorokhoz fordulnak (pl: EA a Frostbyte-ot használ az új Mass Effecthez UE3/4 helyett).
1.
1.
Cristiano
akkor hiszem ha Bethesda meg erősítette
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...