Terjeszkedik az Ouya

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Terjeszkedik az Ouya, a konzolgyártó az Ouya Everywhere kezdeményezés keretei között más kütyükön is elérhetővé teszi a játékkatalógusát. Elsőként a Mad Catz androidos gépén mutatkozhat be.

Az Ouya még a hét elején jelentette be, hogy más eszközökön is elérhetővé tenné az azonos nevű androidos konzol alatt futó platformot és annak játékkatalógusát: a cég szerint a 100 dolláros dobozka elkészítése csak a kezdetet jelentette számukra, a hosszútávú céljuk mindig is az volt, hogy egy nyitott, bármelyik gyártó számára elérhető játékos ökoszisztémát építsenek ki.


Az Ouya a CES óta tárgyalt lehetséges partnereivel, és elsőként a gamer perifériákat is gyártó Mad Catz vállalattal tudott megállapodni: ez egy az egyben elérhetővé teszi az Ouya játékkatalógusát a Mojo nevű androidos konzolján, ami még decemberben rajtolt el, és egyébként stock Google Play alkalmazásboltot használ. Az Ouya-játékok tavasszal érkeznek meg a Mojóra, és természetesen a későbbiekben megjelenő anyagok is bekerülnek a gép repertoárjába. Ezzel párhuzamosan a Mojo ára 250 dollárról 200-ra csökken.

Minden jel szerint a 2014-es év kritikus lesz az androidos konzolok számára: noha az efféle gépek piacát sokan temetik, és a fenti összefogás is inkább afféle védelmi reakciónak tűnik, idén valószínűleg új, lényegesen erősebb szereplők is beugranak erre a területre. Az Amazon állítólag még ebben a hónapban elérhetővé tesz egy olyan set-top boxot például, ami voltaképpen egy androidos játékkonzolnak is megfeleltethető.

6.
6.
#5: Kereslet mindenre van csak soxor kell az idiotak arcaba tolni hogy neki az kell.
Szemely szerint nagyon filozok egy m-itx lapon valami kisfogyasztasu de hasznalhato pricival. Nemi ram, meg ssd es az egeszet belehegesztem egy icipici hazba .
Olyan kicsibe amilyenbe csak belefer .
Siman el lehet jatszani rajta majd androidnal jobb szinvonalon az tuti.
Es az egesz nem lesz 40 ezer.
Es meg sem fosdroid (bar az is van x86ra, nem emulator).
A haloba jo lesz amikor mar az asszony este standby-ba rakta magat :D
5.
5.
dcba
#4: Azert irtam a gagyit mert ezzel peldaloztal.Az enyemre mondani, h gagyi tulzas, de iden nyugdijba megy mert jon az alienware-em. De azert meg birja a kisoreg, de sajnos 3ev laptop evekben legalabb 60-70 ev emberi evben. Valoban jobb egy specifikus platform ezekre, de folosleges plusz penz kidobas, ha a laptoprol is ugyanugy megy minden. De ha van ra kereslet akkor mindenkinek egeszsegere es nem szoltam egy rossz szot sem.
4.
4.
Csoki80
#3: Szóval van egy gagyi laptopod azért írtad ezt ;-)
Szerintem meg van értelme ezeknek az androidos cuccoknak, mert vannak akik nem szeretnek se laptopon sem pc-n emulátorozni. Nem tudom megmondani, de olyan furcsa érzésem van amikor a pc emuzok pedig kötöttem már ki tv-re controllerrel...
Sokkal jobban érzem magam ha ps2 vagy más gépen futtatok emut. Valahogy más érzés...

Az exclusive játékokkal igazad van azok adják el a gépet, bár én pont a nagy multi címeket kedvelem GTA stb...

Leginkább az uja helyett a Vita tv látnám életképesnek, a lenne arra szívesen beruháznék. . .

Ezek az árak amik vannak ezért meg kapok jobb gépet :-)
3.
3.
dcba
#1: Ne haragudj de eleg butasag amit irtal. Ha van egy gagyi laptopod, akkor veszel hozza egy gagyi controllert es maris minden emulator elerheto es ugyan ugy ki tudod tenni TVre akar HDMIvel akar Dsub csatlakozoval. Ergo ezeknek a ketyereknek addig semmi ertelmuk amig mobilos tartalmakat es emulatorokat tudnka csak futattni. Egy platformnak szuksege van exkluzivokra. Ha teszem azt anno amikor megjelent az xbox es minden jatek ami PSre jott ment volna Xre is akkor kb senki nem vett volna PSt mert olcsobb volt az X es ami sokaknak mervado torheto is. Egy platformot leginkabb az exkluzivok adnak el es ez OUYAra nincs. Ha majd azt latni, h jon egy mellek aga mondjuk a Mass effectnek vagy a Batman arkhamnak ezekre es ertekelheto tartalom lesz, nem csak egy feloras szorakozas, akkor lesz ezeknek letjogosultsaga.
2.
2.
crytek
Én is sok droidos game-el tolnám pc-n. (Szerencsémre egyre több jön is pc-re belülök)De külön konzolért nem fizetnék az 100%!

Csináljanak egy normális android emulátort azt csókolom. Ja hogy akkor ezeket a kutya se venné ?Értem!
1.
1.
mestermagyar
Bármit mond bárki, szerintem van értelmük. Aki szeretne játszani a régi konzolos játékokon, az tökéletesen használhatja emulátorként, és nem kell használtan keresgélnie utánnuk és minden játékot jó pénzért megvennie. Emellé jön pár androidos játék, ami tényleg élvezetes, tud lejátszani fullhd-s filmet, és nincs hülyéskedés DVD-lejátszókkal meg ilyenekkel.Tulajdonképpen a magas grafikán kívül mindent tud, akinek pl. csak egy gagyi laptopja van, annak tökéletes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...