Egymillió példányban kelt el a Lollipop Chainsaw

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 10.
  • Hír
Link másolása
Huszonegy hónappal a megjelenése után már egymillió példányt adtak el a Lollipop Chainsawból. Igen, mindent el lehet adni egy szexi, nagymellű főhőssel, bármennyire is lerágott csontnak hat ez az aforizma.

A Grasshopper Manufacture örömmel jelentette be a Twitteren, hogy a Lollipop Chainsaw eladásai mérföldkőhöz érkeztek: a kissé bugyuta, de annál szexibb zombihentből már egymillió kópia talált gazdára. Az alkotás 2012 júniusában került a boltok polcaira. Mellek, vér, zombik és láncfűrész - ennyi elég volt a sikerhez. 

Bár ez a szám eltörpül a mondjuk egy Tomb Raider (6 millió eladott példány), vagy egy Call of Duty (évente 30 millió darab) mellett, úgy látszik Suda 51 csapatának van egy stabil rajongóbázisa, amely kultikus játékokként tekint a csapat munkáira.

A Grasshoopert nemrégiben a GungHo vásárolta fel, így a csapat különc fejlesztéői nem küzdenek majd finanszírozási problémákkal. A stúdió jelenleg a PS4-exkluzív Lily Bergamón dolgozik. 

4.
4.
Neo1989
Mid tudjuk h miért lett sikeres ez a játék légfőkkép, bár tény nekem a humora is tetszik. Nem véletlenül lett ez a kadokawa legjobban fogyó címe.
3.
3.
pityke0211
Esetleg kiadhatnák PC-re:)
2.
2.
bodortamas1
Anno én is kijátszottam, hatalmas játék :D Ahogy zoenn is leírta, szexi női karakter, zombik, és láncfűrész - zombi fanoknál ez jelentheti a Szentháromságot.
Ám nem csak ebben volt (szerintem) a siker, hiszen játékmenetileg, technikailag, grafikailag is rendben volt abszolút, és mondjuk ki... még története is volt, ha nem is egy bioshock-féle komplex történet, de volt, ami egy kis tragikomédiával borsózta az összképet.
Szóval nincs miről beszélni, ez a játék megérdemli a sikert, és simán befogadnék egy esetleges 2. részt.
1.
1.
Cristiano
ennyire jó lett 1 millió fogyott belőle.)?:
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...