Itt az új Humble Weekly Sale - főszerepben a Sega

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 14.
  • Hír
Link másolása
Elrajtolt a legfrissebb Humble Weekly Sale, ezúttal nem kevesebb, mint tizenkilenc Sega-játékra csaphatsz le igen kedvező áron, a kifizetett pénzt pedig szokás szerint jótékonysági célokra fordíthatod.

Ahogy megszokott, a befizetett pénzt szétoszthatod a kiadó, az akció szervezői és különböző jótékonysági szervezetek között: a Humble Weekly Sale még hat napig tart, és az alábbi játékokhoz kaphatsz Steam-kulcsokat...

Aki legalább 1 dollárt befizet, megkapja az Alpha Protocol, a Rome: Total War, a Company of Heroes és a Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit című játékokat, 6 dollártól felfelé pedig a Binary Domain, a Medieval II: Total War, a Renegade Ops, a The Typing of the Dead: Overkill és egy tíz Sega Mega Drive-klasszikust tartalmazó gyűjtemény is jár a csomaghoz.

15 dollár után a Total War: Shogun II is a tiéd.

9.
9.
mestermagyar
8.
8.
Juha
Ok, bocs az OFF-ért, csak felcseszett, hogy anno ME2-t, vagy nemrég az Ac4-et megvéve úgy éreztem, hogy megvan a teljes játék. Aztán kopp.
7.
7.
Juha
Engem is érdekel az új TW, viszont még böven elvagyok a medieval 2-vel meg az EU-val, plusz a többi "idenemsorolható" játékkal, amíg nem lesz egy teljes, mindent tartalmazó kiadás, amit majd beszerzek (ha normál áron is lesz).

Mondjuk a Fallout:NV-vel is így voltam, már kerestem sok helyen a "teljes játékot", de még a bolti eladó is azt mondta: torrent... Ezek után hogy bízzunk a magyarországi kiadókban? Olcsón nem éri meg nekik? Akkor lóf*szt sem kapnak ilyen esetben, és még én érezzem magam szarul, hát nem. Eddig eredeti, dobozos játékaim vannak, de ha nem lesz változás, akkor teljes mértékben áttérek a sötét oldalra.(ott legalább azonnali kiszolgálás van, és ahogy hallom, sokszor egyszerûbb, mint eredetivel szórakozni)
6.
6.
makkandis
#1: Az tény, hogy a total warokhoz már gusztustalan mennyiségű dlc van, viszont az alap játékok ezek nélkül is teljesen élvezetesek és akár sok 100 órára is le tudnak kötni. Hidd el az alap játék 9 klánja is már rengeteg, ha mind ki akarod próbálni, nem fog hiányozni az a 2 dlc-s, és unit is van bőven ott se nagy érvágás a dlc hiánya.
5.
5.
mestermagyar
#3: Tudom, én sem játszom mindet, és tudom, hogy 1 db játékért is megéri már, de no. 5-6 dolcsiért már meggondolom, mert ha mindig elköltenék mindenre 5-6 dolcsit, akkor azért már elég szép summa menne el rá. Azért kell, hogy a játékok többsége kelljen, és teljes is legyen viszonylag, mármint legyen hozzá meg az x db DLC is.
4.
4.
mestermagyar
#3: Nem, nekem csak fullosan jó minden DLC-vel, mert én már egyszer letorrenteztem. Visszalépni nem szeretek. :P
3.
3.
Clayman
#2: Nem kell megvenni. Másrészt arra sem kötelez senki, hogy megvedd a DLC-ket. Harmadrészt, ha meg tetszik annyira egy alapjáték, hogy megvedd a DLC-it akkor meg nem értem mi a gond vele. Én megvettem ezt is, de pl ezeket a Total Warokat egy percre nem rakom fel a gépemre, mert számomra teljesen unalmasak.
2.
2.
mestermagyar
#1: És itt most nem érdekel az adomány, az gusztustalan, hogy pont olyan játékokat raknak be, amit pénzszívásra használnak. Rosszabb mint a farmville.
1.
1.
mestermagyar
Én most nem tudom. Valahogy nem szeretem azt, amikor egy olyan játékot adnak bundlebe, amelyikhez van húszmillió DLC. Megvenném, ha a shogun fullos lenne, de mert ebben az esetben kell még egy csomót fizetni a DLC-kért, nem éri meg nekem. Még itt is bűzlik a pénz szagátol az egész, látom hogy direkt azért raktak bele DLC mentes total warokat, hogy at adomány után az ember elköltse a pénzét a DLC-ken, amik a játék árának zömét teszik ki emiatt a 2010 körül kitalált játékdarabolás miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...