Teaseren a Fallout Lost/Found

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha az új Fallout-játékot nem is nagyon akarják bemutatni, rajongói filmekből azért akad bőséggel: ilyen lesz a Fallout Lost/Found is, aminek a minap kaptuk meg a teaser trailerét.

Az élőszereplős filmet a Blue Rock Media Corp. és a Squadron készíti, Robert Exner és Jason Scherbert producerként, Nikolas Smith pedig rendezőként és forgatókönyvíróként működik közre. Az adaptáció főszereplője Mika lesz, aki elindul megkeresni a barátját, miután az összeakasztotta a bajszát a gonosz Burroughs ezredessel.

9.
9.
Ooorky
Lehet amatőr filmet JÓL is csinálni, ha tudják, hogy hol van a saját határuk és meg se próbálják átlépni (pl. Rise of the Fellowship zseniális film), de legtöbben átesnek a ló túloldalára...
Lehetne csinálni pl. egy csöves kis faluban játszódó vígjátéksorozatot az emberek mindennapjairól, ahogy a múltból fent maradt foszlányokból felépítették a saját kultúrájukat (Fallout Tactics technokratái pl. a hatalmas Sony istent imádják).
Ehelyett epikus kell, meg lövöldözés, meg... Ez a mostani is, inkább lehetne STALKER, mint Fallout, de annak is gyenge.
7.
7.
Hab
#5: Szerintem a Nuka Break és a Fallout: Lanius is jó volt. Nyilván korlátoltak az anyagi lehetőségek a fanfilmeknél, nem szabad olyan magasra tenni a mércét mint egy profi studiónál.
5.
5.
br1Koo
Falloutból filmet amatőrök nem tudnak készíteni egyszerűen.. elsütik ezeket a gagyi dolgokat, hogy mindent átvisznek a filmbe(tárgyak, helyek, ghoulok stb..), meg olyan dolgokat beszélnek ami a játékban van, és ennyi. Abszolút nem eredeti és, baromi szánalmas :D De ugyanez volt a mortal kombat sorozatban: ott is volt kano, sonya, jax, meg minden aminek kell lennie, és mindennek ugyanúgy is kellett történnie mint a játékokban(jaxnek legyen vörös szeme, meg mittudomén már). Egyszerűen nem tudnak ötlettel előállni és akár teljesen újragondolni a dolgokat, és a régi szereplőket akár csak valamilyen utalással megemlíteni.
4.
4.
Hab
#1: Szerintem a teaser alapján kár leírni
3.
3.
levantine
Szerintem baromi nevetséges, ahogy ez a fénylő hajú, oda nem illő nőcike sétálgat a műanyag puskájával. Ha Fallout, ha nem, ez szerintem totál röhejes, mindegy milyen történet van mögötte.
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Gorrister
Hát nekem ez felejtős.
Meg kéne végre értenie ezeknek az önjelölt filmeseknek, hogy attól, hogy valami posztapokaliptikus még nem lesz Fallout. Hiába vannak romok meg atomvillanás és hiába van PipBoy a főhős kezén ez a teaser egy szikrányi Fallout hangulatot sem árasztott.
Szerencsére ott van a Nuka Break sorozat ami überkirály volt és méltó volt a Fallout névhez, annál jobbat úgysem nagyon fognak csinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...