Így kezdett a Need for Speed-film a kasszáknál

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem sikerült a legjobban a Need for Speed-film rajtja, Amerikában a nyitóhétvégéjén csak a harmadik helyet zsebelte a jegyárbevételeket összesítő toplistán. Mr. Peabody menőbb volt.

Ha az amerikai mozikasszák múlt hétvégi jegyárbevételeit összesítő toplistát vesszük, csak a harmadik helyre volt jó a Need for Speed-film a nyitóhétvégéjén: az első a Mr. Peabody & Sherman volt, a második pedig az új 300 lett.

A Need for Speed az USA-ban 17,8 millió dollárt hozott a készítők konyhájára, a világ több részén pedig 45,6 millió dollárt termelt eddig: így összesen 63,4 milliónál jár a mozi, igaz, az elkészítése 66 millió zöldhasúba fájt, és akkor még nem beszéltünk a marketingköltségekről.

A teljes lista így fest:

  1. Mr. Peabody & Sherman (21,2 millió dollár)
  2. 300: Rise of an Empire (19,1 millió dollár)
  3. Need for Speed (17,8 millió dollár)
  4. Non-Stop (10,6 millió dollár)
  5. Tyler Perry's The Single Moms Club (8,3 millió dollár)
  6. The LEGO Movie (7,7 millió dollár)
  7. Son of God (5,4 millió dollár)
  8. The Grand Budapest Hotel (3,6 millió dollár)
  9. Frozen (2,1 millió dollár)
  10. Veronica Mars (2 millió dollár)
26.
26.
emerik
#24: Na mert az a gyökér aztán sok filmre mondott jót...
24.
24.
markoci555
Nem mintha nagyon meg akartam volna nézni, de Szirmai csak megerősített, rá se pillantok
23.
23.
RangerFox
#17: Én is elmegyek megnézni, az NFS film előtti trailerek között ezt is mutatták a moziban, elég szép effectek lesznek benne.
21.
21.
Drazhar
#13: Egyetértek, ezek egytől egyig pocsék alakításai, de szerencsére bőven volt jó is neki. Elég csak a legfrissebb Pain & Gain-re gondolni, az egy haláli film :)
19.
19.
csoki0619
#2: A Godzilla-t már csak Bryan Cranston miatt is érdemes lesz megnézni + szerintem az első rész sem volt olyan rossz, sőt...
18.
18.
ATi0021
Abszolút nem vártam ettől a filmtől semmit se, lehet ezért is, de nagy meglepetésemre nagyon pozitívan csalódtam benne. Alaptalan amikor lehúzzák igen is jó film lett. A történet nem rossz, viszont a hangok, a hangulata, méreg drága kocsik stb nagyon rendben van. Abszolút megérte rá jegyet venni. 8/10 nálam. :)
17.
17.
giga321
#3: Amennyire nem tetszett az amcsi kapcsi 1. Most legalább annyira várom a kettőt. Jó lesz az. De inkább a tél katonája miatt nézem, mert érdekes a boss.
15.
15.
felegyi
Nem is tudtam hogy "Jesse" az NFS szereplője... meglessük!
14.
14.
ArrowCross
#13: A The Hapening szerintem nem is olyan rossz. :)
13.
13.
Scoo
#11: The Happening, Max Payne csak, hogy kettő rossz filmet mondjak.
De sokan idesorolnák biztos A majmok bolygóját is :)
12.
12.
RangerFox
#8: Azért remélem hogy a dinobotok (köztük Mogorva, a kedvenc dinobotom) nem a "rossz" oldalon fognak állni. Inkább legyen az eredeti mesék feldolgozása a film. Amúgy a Trailer nagyon ütős, permier napon elmegyek megnézni.
11.
11.
tupaccc
10. Ok, köszi. Mondjuk számomra Wahlberg a garancia, hogy rosszabb tutira nem lesz. Én még őt rossz filmben nem láttam.
10.
10.
ArrowCross
#9: Szerintem így sokkal jobb lesz a film. A régi részek főszereplő gyereke akit nem tudom hogy hogy hívnak nekem nem tetszett, szerintem nem illet ő ehez a filmhez. Végre a rendező ha egyáltalán ugyan az mint a többi részé, eldöntötte, hogy mit akar, és nem azt a vonalat követte mint eddig, hogy hol vígjátékvolt a film, hol pedig akciófilm.
9.
9.
tupaccc
3. Ne nagyon merd dicsérni, mert mindjárt jönnek a haterek, és elmagyarázzák mekkora gondok vannak az ízléseddel.

Nekem is bejött a film. Halálos iramban sorozatot kivéve, nem nagyon nyalják ki a hátsónkat ilyen filmekkel. Ráadásul egy jóformán nulla storyval rendelkező játékból hoztak ki első nekifutásra olyan valamit, amire mások képtelenek voltak, pedig adott volt a tökéletes story, mégis borzalmas lett a megfilmesítés. Itt egy fanatikus mindennel találkozott, ami a játék védjegye – luxusverdák, őrült hajsza, zsaruk, trükközés, játékból kiemelt pályák. Még a story is elég tűrhetőnek mondható, igaz az elején mikor megláttam a 3 Agerat, rögtön tudtam, hogy miről is fog az egész film szólni. Igaz azért volt néhány meglepetés is, amit nem vártam volna. Legnagyobb pofa akkor is Michael Keaton volt, rég nem láttam őt filmben, de nagyon bírtam a karakterét.

8. jó téma. Már akartam is valakitől kérdezni, hogy miért lett az eredeti gárda lecserélve? Nem tudom, valahogy nekem a humor passzolt az akcióba, de így ahogy látom egy eléggé halál komoly Transformers movie lett az új cél.
8.
8.
ArrowCross
Egy kis érdekesség annak aki még nem látta volna. https://www.youtube.com/watch?v=U4UexCvlAd4
7.
7.
ArrowCross
6.
6.
maktub
A legtöbbször letöltött filmek éves listáján majd bizonyára előkelőbb helyen áll a film.
5.
5.
Scoo
#3: Teljesen két külön világ a két film. Nem összehasonlíthatóak. Mindenesetre ha ezt a színvonalat hozzák, akkor gyengébb lesz, mint az első rész, pedig már az is a marvel filmek közül az egyik legszarabb volt.
4.
4.
Olyan nyomi fejek vannak ebben a filmben hogy ezért egyszerűen nem érdekel :D Sajnálom, a cím jó lenne, de nézzetek már rá...
3.
3.
RangerFox
Pedig egyáltalán nem lett rossz film.
Az Amerika kapitány ennél csak szarabb lehet..
2.
2.
Scoo
Amerika kapitány 2: A tél katonája április 10.
Godzilla: május 15.
1.
1.
Cristiano
majd első helyen Godzilla
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...