GDC 2014: Gameplay traileren a Sacred 3

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 19.
  • Videó
Link másolása
A Game Developers Conference apropóján kaptuk meg a Sacred 3 első gameplay trailerét, ami közel két percen keresztül mutatja be nekünk az augusztus végén boltokba kerülő játékot.

A Sacred harmadik része augusztus 22-én érkezik meg Európába, PC-n, PS3-on és Xbox 360-on számíthatunk a megjelenésére. Az első gameplay trailer jóvoltából most alaposabban is szemügyre vehetjük a hack & slash-t - az fix, hogy ronda ellenfelekből és látványos támadásokból nem lesz hiány.


11.
11.
pimpa25
Távol álljon tőlem a grafika..iság,de most bizony sikerült elérnie a kedves fejlesztőnek,h jó előre megelőlegezzem nekik ezen játék cifra nagy FOS mivoltát.Hát mi ez a förtelem 2014-ben,egy nem indie brigádtól?
9.
9.
Cristiano
8.
8.
Lorthirash
bár ki tudja talán a 3. rész :)
7.
7.
Lorthirash
A Titan quest jó volt de a Sacred 2 még elmlítésre se méltó sztem
6.
6.
greenmelon
#1: Sokkal élvezhetőbb volt az első része mint a Diablo I-II (a harmadikkal nem játszottam), legfőképp normális világ miatt.
5.
5.
DON GONDOCS
Mivel a Diablo 3 volt szerencsém végigvinni, ezért erre is kíváncsi leszek
3.
3.
eszem
#1: Szerintem volt/van annyira igényes játék, hogy bőven megférjen a Diablo mellett, ahogy megfért anno a Torchlight vagy a Titan quest is. Hála égnek nem csak a Diabloból áll a világ :)
2.
2.
Lorthirash
1.
1.
Lorthirash
xD ez lol

A Sacred egyébként sosem volt az igazi mindig is másodlagos szerepet töltött be diablo mellett még ha anno szebb is volt mint a diablo II.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...