Itt az Assassin's Creed: Unity első trailere

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy jön az Assassin's Creed: Unity, igaz, arra maga is célozgat, hogy nem akarta még leleplezni a játékot. A bejelentéssel párhuzamosan megkaptuk az első trailert is.

A Ubisoft hivatalos YouTube-csatornájára került fel az alábbi trailer, ami - a leírás szerint - egy ingame ízelítő az idén év végén megjelenő Assassin's Creed: Unity-ből. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, és az előzetes megerősíti a korábbi pletykákat: a helyszín Párizs lesz, és a francia forradalmat nézhetjük majd meg közelebből.

Szintén a videó leírásából derül ki, hogy a Ubisoft már három éve dolgozik a játékon, és bár még nem akarta megmutatni, mint mondja, "úgy tűnik, hogy az Abstergo erőltette a dolgot". A kiadó ezzel a múltkori szivárgásra célzott, mikor a Kotaku néhány alfás kép társaságában gyakorlatilag minden fontos infót elárult a folytatásról.


Idén egyébként egy másik Assassin's Creed-játék is érkezik majd, de ez már PS3-ra és Xbox 360-ra.

56.
56.
vortel
Ha beleraknak egy AC2 vag BH szintű sztorit, megvan rá az esély, hogy megkapjuk az eddigi legjobb AC-t. A helyszín és az időszak kiváló, a hangulathoz minden megvan benne ami egy igazi klasszikus AC-hez kell, én nagyon várom, szerintem ez lesz az első preorderes AC-m...
55.
55.
stufika
#31: Szerintem még arra is van esély, hogy a Comet valójában a Unity lesz, csak lastgenre. Gondolom valamivel később. Bár ez csak egy kósza gondolat volt.:D
52.
52.
kristof97
#51: Ez eléggé gyenge volt, mondjuk igaz. A kérdezőnek pedig: igen, ez valószínűleg még mindig az Anvil Next motorral fut, mert azt a 3hoz tupírozták fel, szóval nem hiszem, hogy azóta átálltak volna egy másikra.
51.
51.
TommyLeeThomas
#24: Ez nem motor, hanem egy játék. Valamit félrenéztél.
49.
49.
MrBollok
Azt tanácsolom nektek!Itt mindenkinek játszatok a játékokkal mint régen!Online meg multiplayer miaz?Függők vagytok ez betegség kezeltessétek magatokat!
46.
46.
simon 555
#45: Az lemaradt, hogy ez azért működik így, mert egy átvezető videónál előre be van minden állítva, tehát ott nem tudsz változtatni a történéseken, ezért lehet szebb.
42.
42.
simon 555
Azért arra senki ne számítson, hogy ez így fog kinézni mozgás közben:)
Ugyan in-game videó, de inkább tűnik átvezetőnek, nem hiszem, hogy az Ubisoft meg tudná csinálni azt egy multiplatform címmel amit a Ready at Dawn csinál az Order 1886-al, hogy nem lesz különbség átvezető és gameplay közt.
Persze aztán nehogy meglepődjünk az E3-on:)
(azért remélem az első gameplay után nem jönnek majd az összehasonlító videók :D)
39.
39.
Dark_Temptation
38.
38.
37.
37.
Dízel
még jo h. cgi az egész. senki se ringassa álomba magát e felöl.
36.
36.
simon 555
#34: Nem mondtam, hogy nem lesz különbség. Lenni lesz, a 2012-es látványt még a PC-s verzió sem fogja elérni, az túl dinamikus volt, olyat gameplayban még nem fogunk látni egy ideig szerintem.
De annál nem fog rosszabbul kinézni mint amit tavaly láttunk és az meg nincs messze a 2012-ben látottaktól. De várjuk ki a gameplayt ahol mondjuk csinálnak pár küldetést.
34.
34.
Zuzda18
#33: Én csak azt mondom,hogy legyen igazad.
És a farcry3? illetve a nyilatkozatok ,hogy nem tudták hogy mit fog tudni még az új generáció stb,stb?
33.
33.
simon 555
#32: Már megint ezek a Watch Dogs összehasonlítások :D
Vicces, hogy mennyire manipulálhatóak az emberek egy ilyen videóval. Minden értelmes ember láthatja, hogy az a videó irreleváns. Teljesen más helyzetek vannak összehasonlítva, más fényviszonyok közt, más napszakban és más időjárásban.
16 másodperctől nézzed, ott egy nappali tiszta idős jelenetet vetnek össze egy éjszakai szakadó esős jelenettel. De még így is az legreálisabb rész amit összehasonlítanak. És ha megnézed ott kb semmi különbség nincs a kettő közt, csak a napszak. És a fejlesztők is már kb 50x elmondták, hogy a játék úgy fog kinézni mint tavaly E3-on.(a nappali rész 16 mp-től)
Majd ha érkezik egy tényleges gameplay felvétel a játékról, ahol 5-10 percig ténylegesen játszik valaki, ugyan olyan napszakban és időjárásban mint amit 2012-ben láthattunk, na majd akkor már esetleg lehet hasonlítani. De majd inkább megjelenés után, amikor majd valami fanatik megkeresi ugyan azt a helyet ami a trailerben volt és ugyan ott fog járkálni.
32.
32.
Zuzda18
UBI Soft.....megint.....Szép trailer,majd jön egy veszett jó grafikai gameplay,majd eljön a megjelenés,és jön a duma duma duma és a lebutított játék.....:)
Soroljam?
FarCry3 vagy az épp megjelenés előtt álló Watch Dogs.....
Ubi ugyanazt csinálja mint régebben a SEGA.Annyi különbséggel,,hogy annyira nem rontja le a grafikát mint ők.......
De hogy ne az legyen hogy csak jártatom a pofám íme néhány link.

https://www.youtube.com/watch?v=mqnAbRpyqfI
https://www.youtube.com/watch?v=wBGIi9VA_AI
31.
31.
SL89
#30: A jelen gen az mar a next-gen szerintem, de azert nem jon 360-ra meg PS3-ra mert arra kulon lesz egy AC Comet neven futo jatek. Amirol meg egyelore ennel tobbet nem lehet tudni.
30.
30.
DevilGamer
ÉS.... nem jön jelen genre... Miért?!
28.
28.
SL89
En lennek az ik legboldogabb ha a jateknak ilyen grafikaja lenne, de next-gen ide vagy oda, nem lesz ilyen. Eleg megnezni a Sony vagy a Microsoft jatekait amiket mar jo ideje direkt next-genre fejlesztettek es sehol sincsenek grafikailag ez mellett. Ilyen grafikara meg varni kell...
27.
27.
Rayzax
Eddig faszának tűnik, főleg ha ez tényleg in-game footage, ahogy az elején írják. Csak kérlek a hajókat ne rakják bele :D
26.
26.
dshadow
majd hiszem ha látom. Alias, watchdogs 2
25.
25.
biohazard rex
Jól nézzétek meg, még mielőtt elkezdik butítani ;)
24.
24.
daneelolivaw
tudni lehet,milyen motor ez? az,mint az előzőek, vagy a srácok kölcsönkérték a snowdrop enginet?
23.
23.
Ez nem CGI előzetes-_-
22.
22.
galmat
#21: ez egy in-game trailer.
21.
21.
dshadow
pláne hogy cgi trailerről beszélünk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...