Assassin's Creed módra folytatódhat az inFamous

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 25.
  • Hír
Link másolása
Alig jelent meg az inFamous: Second Son, a Sucker Punch máris a folytatásról, sőt a folytatásokról beszél. A játék direktora szerint nem elképzelhetetlen, hogy Assassin's Creed-stílusban folytassák a sorozatot.

Az inFamous: Second Son direktora, Nate Fox az OPM-mel beszélgetett a Sucker Punch és az inFamous-sorozat jövőjéről. Mint mondta, szerinte nem lenne annyira rossz dolog, ha a Sucker Punch "inFamous-stúdióvá" válna, szerinte "egy ilyen jó átokkal meg lehetne birkózni".

Láttunk már olyat a történelemben, hogy egy fejlesztőcég nemes egyszerűséggel ráunt a hosszú évek óta dédelgetett sorozatára, Fox viszont azt mondja, az inFamous alapvetően rengeteg lehetőséget tartogat a számukra: "Az inFamous egy nagyon tágas koncepcióra épít - adott egy hétköznapi ember, aki szupererőre tesz szert, és eldöntheti, hogy jóra vagy rosszra használja azt."

"Ez most Delsin története, egy új városban, új erőkkel. Az ő utazása a lényeg, a korábbi játékok pedig Cole-ra építettek. A jövőben viszont jöhetnek más inFamous-játékok is, teljesen más karakterekkel."

Fox szerint az Assassin's Creed-sorozat felfogása jó példa lehetne arra, hogyan folytathatják a sorozatot: más helyszíneken, más főszereplőkkel és más időben görgethetnék tovább a szériát, de akár a BioShock is felemlegethető, ami ugyan teljesen más, mint a BioShock Infinite, mégis tudja róluk mindenki, hogy ugyanahhoz a címhez tartoznak.

Mit gondoltok? Jó lenne, ha így folytatódna az inFamous?

20.
20.
Zombiekiller6
#15: Én azt szeretem az összes inFamousben, hogy nem "tökéletesek", mint pl. az Unchartedek, de szerethetőek, legalábbis számomra, az arc mimikával nem értek 1-et, a többivel igen, de nem izgat. Én élveztem. A játék tagline-ja ez: Enjoy your power! És ez igaz is rá!
19.
19.
Zombiekiller6
De ha Delsin történetét folytatnák nekem az is megfelelne. Megkedveltem a kis krapekot. Szerintem jobb gonosz volt, mint Cole, pedig a kinézete nem is volt annyira túlzottan brutál. De a jó végződés a 2-ben tetszett a legjobban.
18.
18.
Zombiekiller6
Én el bírnék viselni minden évben ilyen jó játékokat! Legyen így, akkor jövőre várom a következőt :D Király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.
17.
Pharaoh
16#: Akkor lehet, hogy én kombináltam túl, a kapzsi kiadók mostani tevékenységének hatására, akaratom ellenére rosszindulatot feltételező agyammal! :)
16.
16.
simon 555
#6: Az alapján amit írsz, nem érzem úgy, hogy tényleg elolvastad volna...
Vagy csak belelátsz dolgokat amik nincsenek ott.

"Fox szerint az Assassin's Creed-sorozat felfogása jó példa lehetne arra, hogyan folytathatják a sorozatot: más helyszíneken, más főszereplőkkel és más időben görgethetnék tovább a szériát, de akár a BioShock is felemlegethető, ami ugyan teljesen más, mint a BioShock Infinite, mégis tudja róluk mindenki, hogy ugyanahhoz a címhez tartoznak."

Ennek az egész hírnek kb annyi köze van az AC-hez, hogy az OPM-től megkérdezték az inFamous jövőjéről Foxot és ahogyan elmagyarázta nekik, rákérdeztek, hogy akkor hasonló koncepciót akarnak e mint az AC.
Fox meg sem említette az AC-t, ő a Bioshockot is felhozta, ami ugye minden csak nem évente megjelenő tucatjáték.
Arra gondolt, hogy az új inFamous részek amik majd jönnek a jövőben olyan koncepcióra fognak épülni mint az AC vagy a Bioshock, tehát minden rész új helyszínen, új karakterrel, akár új időben. Ennyi, semmi több...
15.
15.
Zuzda18
#10: A grafika felemás.
Az úton a tócsák illetve maga a terep szerintem gyönyörű.
Viszont,mért nem tükröződik a karakterünk semmin?
Ezt értsd úgy,hogy beleállsz a tócsába,és nem látszol benne,vagy mész fel a házon ahol az ablakokon nem tükröződsz csak a háttér.felállsz egy autóra nem tükröződsz sehol.Nekem ez kicsit furcsa.
A gonosz csajnak a játékban,iszonyat ronda az arcon lévő textúra.mosott és kb PS2 szintű.ami nem tetszik még benne,az az arcok mimikája.Abszolút nem kifejező,hanem inkább zavar ,hogy most ez röhög,vagy vicsorog,és mért forgatja úgy a szemét mint aki épp sz*arba lépett?
Tehát a terep az utcák tereptárgyak tökéletes.:)
a többi nulla.
13.
13.
KeXxX
Tehát így kezdődik egy sikerszéria kihalása, és ez is a nextgen oka. Inkább 3-4 évet várok a következő részre, minthogy kapjak évente 1-et ami biztos nem fejlődik akkorát mint amekkorát várnánk.
12.
12.
Cristiano
11.
11.
Pharaoh
8#: Szerintem nem értek félre semmit, de két lehetőség van:

A. Én képzelek bele negatív utóízt a témába
B. Ti nem látjátok az árnyalatnyi különbségeket a téma kifejezésében és a mögöttes szándékot a fejlesztés ilyen irányú módosításában

Én az utóbbira tippelnék, mivel ha minden rész új protagonistát kap, azzal leegyszerűsítik pl. a történetírók dolgát is, hiszen így szabadabban ötletelhetnek és nincs sok kötöttségük, hogy bővítsék, mélyítsék a sztorit és a cselekményt egy irányba! Nekem ez ilyen spórolás szagú és úgy tűnik, mintha részlegesen elszeparált epizódokból gyengébb volumenű darabokat szeretnének csinálni (szerintem ilyen irányba ment, a már emelegetett AC is), csak azért, hogy a mennyiség után viszont többször vehessék fel a játékok árát! Nekem pl. egyik nagy kedvencem az Uncharted, mint franchise és az hogy a 3 része, hogyan kapcsolódik és fejlődik az nagyon bejön, ezen felül az hogy 2 évente jött egy rész, mindegyiknek egy (markáns) karakter állt a középpontjában és csak 3 rész készült belőle (eddig), én így képzelek el egy minőségi trilógiát, aminek lelke van! (Egyébként a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls is egymagukban ütnek! Nem kell egyiknek sem folytatás, más karakterekkel sem, mert az egyediségük miatt jók!)
10.
10.
Ross
Engem érdekel ez az Infamous. Grafikailag biztos a helyén van, a játékmenetekhez pedig nem értek még. De egyenlőre az Assassin sorozatot is pótolnom kell :D Remélem sor kerül rá minél hamarabb, mert a játékiparban hatalmas választék van...
9.
9.
Mortis
én sem játszottam egyetlen infamous-szel sem, de azért arra kíváncsi lennék hogyan bírná el az univerzum az egyre több önjelölt szuperhősét. vagy itt megesik, hogy egy verőfényes szombat délután sétálsz s BAMM tarkón vág a neonfény-irányító képesség?
8.
8.
csoki0619
#6: Szerintem te itt félreértesz valamit! Itt nem a sorozatgyártásról van szó, hanem szimplán annyiról, hogy átvennék az AC-től azt a tendenciát, hogy minden új résznél változik a helyszín, változik a körítés és ezek velejárójaként változnak a képességek is. Nekem ez az ötlet nagyon tetszik. Sokkal változatosabb lesz tőle a játék!
7.
7.
Cipo3
A megjelenés gyakorisága nincs egyenes arányban a minőséggel. Ha van pénz 3 fejlesztő brigádra (lásd CoD) akkor mind a 3-nak 3 éve van erre. És jöhet évente egy jóóó minőségű játék vagy melléfogás és szar, de nincs köze a kiadási gyakorisághoz.
6.
6.
Pharaoh
3#: Elolvastam a hírt, de nekem ez a kiadási rendszer összefügg a rövid időközönkénti "sorozatgyártással"! Majd meglátjuk, hogy ők össze tudják e hozni normális felfogással, de a gyanú jogos, ha egy AC-vel példálóznak (én személy szerint nem szeretném, ha pl. Delsin mellé jönne évente még egy "Clara" PS4re meg egy "Billy" PSV-re, stb.)!
4.
4.
csoki0619
Nem rossz elképzelés! Én például szívesen megnéznék egy Egyiptomban játszódó Infamous-t! Ha bevállalnák a srácok, akkor Delsin barátunkat már joggal hívhatnánk homokosnak! :-)
3.
3.
simon 555
Könyörgöm olvassátok el a hírt, ne csak a címet... Amit írtok előttem kb teljesen értelmetlen ha elolvastad a hírt...
2.
2.
crytek
Ne kamuzzanak! AC van mindenre még táblára is és évente több is jön.
Ez soha nem éri utol azt a ps4 ex miatt
1.
1.
Pharaoh
Nagyon jó lett a az új rész, de ne csesszék már el csupán pénzéhségből! Én inkább várok 3-4 éveket, hogy ilyen minőséget kapjak, az elődhöz képest pedig ilyen szintű fejlődést!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...