Phil Spencer: főszerepben a játékosok

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 4.
  • Hír
Link másolása
Elkészült Phil Spencer első videointerjúja, amit már a Microsoft újdonsült Xbox-főnökeként adott. Beszélt a redmondiak korábbi rossz döntéseiről, és azt is megígérte, hogy elsősorban a játékosokra fognak koncentrálni.

Don Mattrick után most először került egy vezető alá a teljes Xbox-részleg, ráadásul ez a vezető nem más, mint Phil Spencer, aki sokak szerint jó választás volt a feladatra.

Az első videointerjúja alapján tényleg szimpatikus az úriember hozzáállása: elismerte például, hogy néhány korábbi döntésük rossz volt, és változtatniuk kellett rajtuk, illetve azt is leszögezte, hogy a jövőben elsősorban a játékosokra koncentrálnának, és szeretnék, ha kétoldalú párbeszéd alakulhatna ki a rajongók és köztük.

14.
14.
supair
Shenmue 3.Yu Suzuki-val és egy kompakt HD kiadás.
Bearanyozná a játékoséletem.......
13.
13.
Norbiii
#3: Köszönöm, ez nagyon jólesett! :)
12.
12.
DON GONDOCS
Remélem ezek után újra olyan sikeres lesz az XO mint annak idején X360. Ugyanúgy legyen nyitott az ms a Causal játékosok felé mint a rajongók felé. Lesz még idén meglepetés reméljük. Reménykedek 1-2 új címben.
11.
11.
kopic
Számomra nagyon meggyőző volt a beszéde ! Reméljük, hogy nem fogunk benne csalódni, és végre egy olyan ember az Xbox élén, aki tényleg érti is amit csinál. Várjuk az E3-at !:)
9.
9.
MikelGun82
Ígéretekből sosem volt hiány, de remélem, hogy tett is lesz belőle. Konzoltól függetlenül egyetlen egy emberen múlhat egy termék sikeressége?
8.
8.
Edy92
Wolf te mindenhova,kotekedni jarsz
6.
6.
Cristiano
3.
3.
Habbobitas
#1: Norbiii, én ezt bírom benned, hogy sosem szoktál pocskondíjázni, hanem elmondod kultúráltan és ésszerűen a véleményed.:)
1.
1.
Norbiii
Tényleg szimpatikus az Úr hozzáállása! Bár nincs Xbox konzolom, de kívülállóként egy picit megorroltam az MS-re egy-két nyilatkozat miatt, de úgy látom ez az Úr, egy más hangvételű utat választ(ott). Sok sikert neki, és a cégnek is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...