Májusban landol PS Vitán a Borderlands 2

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 9.
  • Videó
Link másolása
A Gearbox egy régi adósságát törlesztette a minap, végre kiderült a Borderlands 2 PS Vitás megjelenési dátuma. Eszerint a szerepjátékos elemekkel felvértezett FPS májusban érkezik a Sony handheldjére.

A portot az Iron Galaxy Studios készítette, és a kézikonzolos verzió cross-save-kompatibilis lesz a PS3-as verzióval. Tehát ha az egyik platformon elkezdjük a játékot, a másikon ott folytathatjuk a kalandot, ahol abbahagytuk. A PS Vitás változat az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazza.

A Borderlands 2 és az új PS Vita Slim május 6-án jelenik meg az Egyesült Államokban, a játék vélhetőleg pár nappal később Európában is tiszteletét teszi.

5.
5.
RangerFox
Várom, de egyidőben jön a GOW HD-val is, így csak az egyiket tudom megvenni egyszerre. nehéz döntés.
3.
3.
dcba
Ennek sztem igy semmi ertelme, h kiadnak egy regi jatekot most vitara es eladjak annyiert mintha ma jelent volna meg. Ennek ugy lett volna vmi haszna ha egy exkluziv cimet bocsatottak volna ki ami csak Vitan lenne, de ezt a kis gepet annyira utalja vmiert a Sanyi, h meg azt a par exkluzivot is elveszi tole es felHDsitja nagy gepekre(lsd Batman es Assassin's creed). Nagyon sajnalom ezt a kis gepet, mert van benne kraft, de senki nem hajlando vmi ertelmeset kezdeni vele.
1.
1.
DON GONDOCS
Na itt a várva várt ps vita játék és ahogy elnézem elég jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...