Frissítve: PS4-re is jön a The Last of Us

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 9.
  • Hír
Formális bejelentést még nem hallottunk ugyan, viszont a Sony Entertainment Network weboldalán már hirdetik a tavalyi év egyik legjobb játékának, a The Last of Usnak a PlayStation 4-es változatát.

Bár a Sony még nem jelentett be semmit, gyakorlatilag biztosra vehető, hogy PlayStation 4-re is megjelenik a The Last of Us. A Sony Entertainment Network weboldalán már most hirdetik a játékot, méghozzá 60 dolláros áron és Day 1 Digital megjelenéssel - ez egyébként azt is sejteti, hogy a The Last of Us: Remastered dobozos formában is kapható lesz.

A bannerről egy képünk is van, igaz, a weboldalon még mindig elérhető annak ellenére, hogy 404-es oldalra visz:


A The Last of Us nemcsak a tavalyi év, hanem a PlayStation 3 játékfelhozatalának úgy általában az egyik legjobbja, nem meglepő, hogy a Sony PlayStation 4-re is átülteti. Erről egyébként sokat pletykáltak, legutóbb például a Sony törökországi részlegének fejese kotyogta ki, hogy a nyáron számíthatunk a portra, amihez az összes DLC-t hozzácsapják majd.

Köszi, Dr. Zaius!

Update! A PlayStation Blogon is leleplezték a PS4-es kiadást: a The Last of Us: Remastered nyáron érkezik, és tényleg benne lesz az összes DLC. Ezeken kívül 1080p-s felbontást és feljavított grafikát kapunk, illetve az átvezetőkhöz kommentárt is kérhetünk majd: ezt Neil Druckmann kreatív igazgató és író, Bruce Straley direktor, Troy Baker (Joel) és Ashley Johnson (Ellie) mondják majd fel.


44.
44.
zarándok
Lehet már kérdezték, de tudja esetleg valaki, hogy lesz-e lehetőség PS3-as verzió digitális upgrade-re PS4-re? Szerintem a COD Ghosts, Battlefield 4, AC4...stb. ilyen való felújítása baromi jó dolog, de vajon ez is olyan lesz, vagy inkább Tomb Raider féle újravásárlós?
39.
39.
kamgecam
Be is futott az első Ps4-es trailer! :)
(vagy inkább írjam azt hogy mozgásban a Last of Us?:P)
http://www.youtube.com/watch?v=xXyTSmovCCg
37.
37.
trion96
#36: Arra akartam célozni, hogy annak idején az xbox 360 is erôsebben kezdett exclusivok terén, mostanra viszont a ps3 elhúzott.

De ez szerintem elég érthetô volt.
36.
36.
GAMEROD
#15: Miért mennyi exkluzív cím van rá? 4 vagy 5? Engem nem csábítanak ezek a kis számok. A játékok háromnegyede multiplatform. Exkluzivitás pedig még szép hogy van mert csak ilyesmivel lehet vásárlásra késztetni a parasztot máskülönben tökmindegy lenne hogy ki mit választ.
35.
35.
tityesz
#18: Igen,bakker eladtam a gepet,mert PS4-et akartam venni...mi a francert legyen ket konzolom? Fasza kis jatek volt,de azert nem kockultam ra annyira,hogy emiatt ne vegyem meg a PS4-et,es varjak ra mig vegigviszem.
34.
34.
Tyebeca
#33: Projektorral igen. Közel 3 méteres képnél már nagyon kevés a 720p. Pedig a projektor natív felbontása is 720p, mégis az 1080p-ben futtatott játékok sokkal de sokkal szebbek rajta. Pont a Last Of Us-nál éreztem először azt, hogy ez a játék már kinőtte a konzolt.
33.
33.
Scoo
#32: Szerinted csúnya a játék??? Szerintem nagyon rendben van. Nagyon odafigyeltek a részletekre. Persze ps4-en tuti még ennél is szebb lesz.
32.
32.
Tyebeca
Valahogy éreztem, hogy várnom kell ezzel a játékkal. PS3-on toltam pár órát de számomra a grafika valahogy húzta vissza az egész játékélményt. Mondom ezt úgy, hogy vetítőn játszom. TV-n jobban néz ki gondolom.
Már csak abból a tényből kiindulva hogy az NFS rivals PS3-on hányás volt az most PS4-en gyönyörű, gondolom a Naughty Dog nem fog elénk csapni egy szar portot. Ők az a fejlesztőcsapat, akik átlátják a PS4 hardverét és szó szerint tanítják más fejlesztőknek, hogyan tudják kihasználni az új masinát, hogyan kell rá programozni.

http://www.dualshockers.com/2014/03/11/naughty-dog-explains-ps4s-cpu-memory-and-more-in-detail-and-how-they-can-make-them-run-really-fast/
31.
31.
crashpipi
Ez egy pompás hír. Ez lesz az első értelmes játék az új vasra akkor... :) Még, ha nyáron nem is nagyon szoktam gémelni, erre asszem szakítok időt.
30.
30.
sloth
#28: te nagyon jó nyelvtan lenni
29.
29.
Yanez
Ez rohadt jó hír! PS3-on megvolt és csupán egyszer toltam ki, de hard-on. :D Ennek ellenére megint kedvet kaptam hozzá, főleg a még nem átélt dlc miatt is. Akkor ez nekem PS4-re tökéletes lesz, nyári vakáció! :)

És osztom azok véleményét, miszerint ilyen alkotás oly kevés jön ki 1 generáció alatt, hogy azt egy kezemen megtudnám számolni. És akkor még nem is mondtam, hogy hány újjam van! :D Ez nem játék! Ez több annál!
28.
28.
Predator110
pc re bezeg nem hogy a nyavaja vine el
27.
27.
kamgecam
Legnagyobb játék amivel valaha játszottam!
Azt viszont megértem hogy sokaknak nem tetszik,illetve nem is értik,egy
Dosztojevszkij könyvet se tud mindenki befogadni,de attól még zseniális!
Csiszolt gyémánt!!!

26.
26.
markoci555
Na, ha volt is bennem bármi szikra azzal kapcsolatban, hogy egyszer ha választhatok, akkor xbox one vagy ps4, akkor most már az a kis szikra is elmúlt
24.
24.
TheDeathFlash
The Last of Us gyere a markomba :) Ps3on 8x végigvittem nembeszélve a multiról amibe vagy 200 órát nyomtam :D ps4en több lessz :D
21.
21.
simon 555
Kommentár már volt PS3-on is nem? Vagy az nem ez a játék volt? :D
20.
20.
FrankBlack
#18: "Másmilyenek vagyunk."

Ebben teljese igazad van. Én meg sok autós játékot nem unok meg évek múlva sem. Ugyanakkor egy olyan játék, mint pl. a TLoU érzelmileg nekem közel sem adott olyan élményt, mint bármelyik számomra kedvenc filmem.
19.
19.
FrankBlack
#17: +1 Ez nagyon jó :)) és teljes mértékben egyetértek :))
18.
18.
Scoo
#14: Félreértettél. A srácnak volt ps3-a, elkezdett játszani a last of us-al, nem vitte végig és eladta a gépét.

#16: Másmilyenek vagyunk. Én egy autós játékkal nem játszanék. Nem érdekelnek.
Ellenben a Last of us olyan élményt adott érzelmileg amit nagyon kevés játék tudott eddig produkálni. Max a Mass Effect.
17.
17.
maktub
Nem is tudom, hogy melyik a durvább: az, hogy több, mint 200 év játéka díjat nyert a játék, vagy, hogy több, mint 200 díj létezik.
14.
14.
Drazhar
#4: Igen, akinek nem telik Ps-re :D
Amúgy ez mennyire tróger kinyilatkoztatás volt már így ebben a formában: majd ha egyszer odajutok biztos beszerzem, de azért nem megy úgy mindeninek, hogy ez ennyire evidens legyen.
13.
13.
JackBauer
#12: A szavatosság az attól is függ, hogy kinek mennyit ér egy játék. Ha valaki nem autó szerelmes akkor a Forza sem ér sokat, hiába jó játék.
5.
5.
ulikedegs
na végre valami jó hír, xboxról váltottam ps4-re, az ilyen játékok miatt bántam hogy nem pses vagyok. csak mihamarabb jöjjön
4.
4.
Scoo
#3: Ezzel sajnos most csak egyetérteni tudok. Van aki nem játszotta végig az elmúlt évek egyik legjobb játékát???? A másik meg balga mód megnézi egy tök ismeretlen játék endingjét? Minek? :) :)

Én xboxosként max egy trailert néztem meg belőle aztán kész. Hála az égnek, így nekem új volt a játék. Múlthéten vittem végig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...