Késik az Outlast kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Csúszik az Outlast kiegészítője, de épp csak egy leheletnyit: május elején már játszhatunk is a Whistleblowerrel, amiben egy új főszereplővel kutakodhatunk a Mount Massive elmegyógyintézetben.

Még el sem kezdtünk játszani az Outlast DLC-jével, de a Red Barrels már most az idegeinken táncol: a srácok bejelentették, hogy a régóta készülő Whistleblower mégsem jelenik meg áprilisban.

Persze nem tudom, mennyire vigasztalja (vagy érdekli egyáltalán) a rajongókat, hogy a csomagra azért nem kell olyan sokat várni: május 6-án fog megjelenni a PC-s változat, illetve május 6-án vagy május 7-én a PS4-es attól függően, hogy az amerikai vagy az európai régióban élsz.

Az Outlast kiegészítőjében egyébként Waylon Parkot irányíthatjuk majd, vagyis azt a szoftvermérnököt, aki annak idején megszellőztette az újságíróknak, hogy a Mount Massive elmegyógyintézetben valami nem klappol.

7.
7.
mikotamas
igen nagyon kar akesoi megjelenes:(
6.
6.
Cristiano
4.
4.
bodortamas1
Az alapjáték a pozitív vízhangjával, a szaksajtó és hírportálok hypeolásával ellentétben szerintem nem volt egy nagy szám, sőt, éppen csak súrolta a túlélő-horror műfaj határát. Vagy csak én vagyok ennyire erős idegzetű, hogy sem a horrornak beállított F.E.A.R-on (ami szerintem nem több egy akciónál), sem az Outlaston nem tudtam túl sokszor megijedni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...