Októberben jöhet a Steam Controller

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 14.
  • Pletyka
Link másolása
Ha minden jól megy, már októberben a boltok polcaira kerülhet a Steam Controller, utána pedig az első Steam Machine-ek is megérkezhetnek. Izgalmas hónapok várnak a Valve-ra.

A PC Gamer a PAX Eastről hozta azt a pletykát, miszerint már október-november környékén boltokba kerülhet a Steam Controller. A lap "megbízható forrásból" hallotta az infót, és azt is megtudta, hogy később, de még az évéig érkezhetnek meg az első Steam Machine-ek, és addigra a SteamOS-támogatott játékok számára feltornásszák - a jelenlegi 382-ről 500-ra.

A Steam Controller mindennek nevezhető, csak átlagosnak nem: a gamepadek szokásos analóg karjait trackpadekre cserélték, és bár egy érintőkijelzőt is terveztek a közepére, ezt végül kihagyták a végleges modellből, és mezei gombokat ültettek a helyére. A Steam Controllert egyébként nemcsak Steam Machine-tulajok használhatják majd.

14.
14.
spidey
lesz fizikai feedback, tessék utánaolvasni.
13.
13.
fakedeath
Nem tudom nekem hiányoznának az analóg karok (több mint 10 évnyi konzolozás után XD), telefonon illetve tableten is borzasztóan célzok és vezetek a képernyő megérintésével. XD
12.
12.
deviques
#11: Majd megveszik a PC-s fanboyok, mert hát mostmár nekik is van exklúzív kütyüjük. Nem kizárt, hogy FPS-ben, rengeteg gyakorlással és megszokással jobb lesz, mint egy analog karos kontroller, de mégsem lesz olyan jó, mint az egér, minden másban viszont kényelmetlen és természetellenes lesz. Bár aki megveszi az szégyellni fogja bevallani és majd addig gyakorol rajta míg ezen is mindent tud játszani.
11.
11.
randall13
#9: Több millió dollár és fél évnyi zárt tesztidőszak a felhasználók körében. Nem hinném, hogy akkora mellélövés lenne, ha ezek ellenére megtartották.
10.
10.
#9: +1.
Nekem is ez a problemam ezzel az egesszel.
(Gyak majdnem ugyenezekkel a szavakkal irtam le legutobb.)
Tableten is borzaszto volt jatszani.
9.
9.
deviques
Ne bántsátok az analóg karokat. Borzasztó lesz nélkülük. A trackpad nem embernek való, hiányzik a fizikai feedback, nézzétek meg, kegyetlen nehéz lesz vele játszani. A karoknál mindig tudod hol áll az ujjad, itt meg majd mindig oda kell nézz a kontrollerre.
8.
8.
JackBauer
#2: Kiváncsi vagyok milyen lesz így az irányítás, de szerintem nem lesz jobb mint az analóg karokkal felszerelt kontrollerekkel, ezért is várom ezt fenntartásokkal.
7.
7.
xboxlaci
Névtelenség.
Én is így voltam ezzel, nagyon gyűlöltem a konzol kontrollerét. Az a durva, hogy most meg már semmi kedvem nem volna bill.-egér párossal játszani.
6.
6.
DON GONDOCS
Kíváncsi leszek mennyire lesz életképes az idő majd eldönti.
5.
5.
névtelenség
#2: Számomra is ez a legérdekesebb a dologban!
Pár napja volt szerencsém a 360-as kontrollerét kipróbálnom, és hát közel 20 évnyi pc használat után nagyon sután ment.
Érdekes módon pont az analóg karokkal szerencsétlenkedtem a legtöbbet. :/
4.
4.
mikotamas
na te kemuri mindent beszerzel b...meg pffu de idegesito vagy!
3.
3.
Cristiano
majd ha meg tudom milyen akkor be fogom szerezni
2.
2.
Trapyd
Több, mint 10 éve várok rá, hogy végre valaki kidobja az analóg karokat.
1.
1.
Fooxfire
Majd ha pénztárca barát lesz akkor talán :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...