Kirúgták a Halo zeneszerzőjét

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 16.
  • Gyászhír
Link másolása
A nap legdöbbenetesebb híre: Martin O'Donnell, a Bungie veteránja és a Halo-sorozat zenéjéért felelős úriember azt írta a Twitterén, hogy kirúgták a fejlesztőcégtől, ráadásul ok nélkül. Bungie-ék terelnek.

A Bungie veteránja, Martin O'Donnell a Twitteren írta meg, hogy április 11-én kirúgták a Bungie-tól, ráadásul "ok nélkül" - a döntést az igazgatótanács hozta meg. Hogy mi állhat mindennek a hátterében, csak tippelni lehet, de a dolog még furcsábbá válik, mikor az ember elolvassa a Bungie idevágó blogposztját: a csapat szerint "barátként" váltak el egymástól.

Martin O'Donnell még a Halo előtti időkben kezdett el dolgozni a Bungie-nak, eleinte külsősként. A Halo egyébként tényleg fantasztikus zenéje hozott neki igazi hírnevet, ő szerezte az első három rész, illetve az ODST és a Reach zenéjét is. A Bungie és a Halo-sorozat szakítása után a Destiny következett természetesen.

14.
14.
RangerFox
Szimpatikus embernek tűnik a képről, ráadásul csipázom a Halo zenéit, remélem hamar talál állást.
12.
12.
supair
#10: Go! And WORK!!! :-)
10.
10.
Obiwan HUN
Go to 343i ;)
2.
2.
Cristiano
1.
1.
kopic
WTF ?!:O Normális a Bungie ?!
Ha már ez történt, akkor nagyon, de nagyon remélem, hogy a 343i csapatához fog majd ezek után menni, mert azért a Halo 4-nél érződött a hiánya szerintem.:/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...