Közel egy órán át mozog a H1Z1

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 18.
  • Videó
Link másolása
Hirtelen mindenki zombis MMO-t akar csinálni, nemrégiben a Sony Online Entertainment leplezte le a H1Z1-et, amelyben a cél természetesen a túlélés lesz. A srácok tegnap a Twitch-csatornájukon mutatták be a játékot.

Kezdjük a konkrétumokkal: a H1Z1-et a Sony Online Entertainment fejleszti, a munkálatok ugyan januárban indultak, de már májusban rátehetik a mancsukat az érdeklődők a korai hozzáférés segítségével - a játék ára 19,99 dollár lesz.

A rivális DayZ-vel ellentétben a korai változatban már lesznek vezethető járművek, ám a környezet és az atmoszféra igen-igen hasonló. A H1Z1-ben a vadvilág is fontos tényezőt képez, farkasokkal és szarvasokkal futhatunk össze, a zombik vadászhatnak rájuk, a játékosok pedig mindenre és mindenkire.

Egyébiránt a siker kulcsa az összedolgozás, egyedül vajmi kevés esélyünk lesz a túlélésre. A zombihordák figyelmét el kell terelnünk, és menedéket építhetünk kicsiny csoportunk számára. A nappalok és éjszakák váltakozása jól vizsgázott, a fáklyák és fényszórók fénye szépen megvilágítja a környezetet, éjjel feltűnésmentesen haladhatunk előre.

22.
22.
GAMEROD
Tőlem lehet h1n1 is, nem néz ki nagy durranásnak.
20.
20.
goblinfing
#19: No igen és még egy játékban se volt annyi hacker mint rustban.
19.
19.
psy123
A DayZ egész jó lenne hangulatra, viszont az irányítása katasztrófa.
A Rust hihetetlen élmény, eddig 300órát raktam bele. Építkezés saját ízlés szerint, tökéletes irányítás, és valami iszonyat para, mikor a házadban kuksolsz, kívülről meg próbálnak betörni. Valahogy egy játék sem tudta még ezt az élményt adni mint a Rust. Nagyon várom, hogy hova fejlődik még.
16.
16.
kristof97
#15: Ha már 512mb RAMba bel tudták rakni San Andreas államot. :)
9.
9.
kristof97
Szerintem, ha elég mély lesz a játékmenet, mint a DayZ-ben, hogy oda kell figyelned a karakterre, azon túl is, hogy éhes, hanem sebeit bekötözni, stb. (még ha nem is mennek bele, hogy kinek milyen a vércsoportja) akkor elég komoly vetélytársa lehet a DayZ-nek, főleg, hogyha gyorsabban frissítik, mint azt. :D De ugye itt lesz ilyen épületépítés, mint ami a Rustban van, szóval lehet, hogy ez egy jó kis szerelemgyermek lesz, csak el ne vesszen a játékélmény a kódsorok között. :P A grafika nekem most egy picit rajzfilmesnek tűnt, főleg az elején a benzinkúton, de ez még egy korai változat csak, és az árnyékok is elég furcsán viselkedtek. :D
8.
8.
Venom88
#2: Én szívesen lejátszanám veled Kemuri:D
6.
6.
Hunszi
#1: nem az a baj, hogy ilyesmik vannak, hanem, hogy egy normális sincs...WarZ, DayZ csak próbálkozások, de messze nincs nagy szavatossága egyiknek se, mint túlélőjáték...a legtöbb ember már csak avval szórakozik, hogy a többi játékost szívassa, vagy olyasmit építsenek, mint pl zombi gladiátor harc aréna stb...mindenki túlságosan "homokozó" szerűre csinálja az ilyesféle világokat, az elején szórakoztató, de egy idő után már semmi szavatossága nincs, néha meg a többi játékos teszi képtelenné a normális játékélményt...
4.
4.
shooter1234
#2: Várni kell, sokára töltött be nekem is.
3.
3.
kellegyerek
2.
2.
Cristiano
nekem nem játszik le semmit
1.
1.
Ooorky
Tankos MMO, MOBA, zombik... csak ez megy mostanában...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...