Just Survive PC

Nyitott világú zombis MMO a SOE egykori fejesétől, amely free-to-play modellben érkezik.
Típus: Akció, Horror, Sandbox, Zombis

Lehúzza a rolót a H1Z1: Just Survive

Októberben bezárja a kapuit a klasszikus túlélőjátékként működő Just Survive, a Daybreak csapata a jövőben kizárólag a H1Z1: Battle Royale-ra kíván fókuszálni. A játékon belüli vásárlás lehetőségét már le is tiltották.

Megint nevet vált a H1Z1: Just Survive

A zombis túlélőjáték tavaly vált két résszé, most az eredeti anyagot érik komolyabb változások. A címen például ismét variálnak a készítők, a H1Z1: Just Survive ezentúl Just Survive néven fut majd.

H1Z1 - teaser traileren a szétválasztott részek

Február elején jelentette be a Daybreak Game Company, hogy két részre szedi a H1Z1-et, így egy nyílt világú és túlélésre építkező epizódot, illetve egy aréna shootert kapunk majd. Most mindkét mód kapott egy-egy rövid teasert.

Két játékká bomlik a H1Z1

Két játékká szedik szét a H1Z1-et, melyből az egyik ráadásul a nyáron konzolokra is megjelenik. A fejlesztő Daybreak Game Company szerint így több játékos igényét is ki tudják elégíteni.

Lemondott a Daybreak elnöke

John Smedley, a Daybreak Game Company (korábban Sony Online Entertainment) társalapítója és vezérigazgatója távozott a cégtől. Nem tudni még, hogy a lemondásnak köze lehet-e a Lizard Squad-féle hackertámadáshoz.

Hackertámadás érte a Daybreak Studios játékait

A Lizard Squad újra hallatott magáról, ezúttal a Daybreak Studios játékai, a H1Z1, a Planetside 2 és az Everquest a szenvedő alanyok. A DDoS-támadás John Smedley és a hackerek közti ellentétekre vezethető vissza.

H1Z1 - a játékosok félnek a sötétben

Nagyon furcsa jelenséggel szembesülhetünk a H1Z1 szerverein. A Daybreak Game Company fejese, Jon Smedley szerint a játékosok nem szeretik az ingame éjszakát, így ha leszáll az éj, egyszerűen kilépnek az MMO-ból.

Egymillióan vették meg a H1Z1-et eddig

Nehezen indult a H1Z1 pályafutása, de úgy tűnik, ráharaptak a játékosok: már több mint egymillió vásárlója van a játéknak, amiről egyébként annyit kell tudni, hogy csak az Early Access-változata fizetős, amúgy free-to-play lesz.

Leépítések a H1Z1 és a PlanetSide 2 fejlesztőinél

Miután a Sony eladta a Sony Online Entertainment csapatát, a stúdió Daybreak Game Company néven folytatta pályafutását. Azonban az új tulajdonos átszervezi a stúdiót, néhány fejlesztőnek felmondott.

Eladta a Sony a Sony Online Entertainmentet

Hoppá-hoppá, erősen indul ez a február: a Sony eladta a Sony Online Entertainmentet egy befektetési cégnek, így az a továbbiakban tőle függetlenül és Daybreak Game Company néven működik majd.