Tölthető a Hitman GO, itt a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 18.
  • Videó
Link másolása
Ez a nap is eljött, elkészült az első mobilos Hitman! Az iOS-es telefonokra és tabletekre már tölthető a Hitman GO, ami az eddigiekhez képest egy merőben más koncepció mentén igyekszik elcsavarni a rajongók fejét.

Persze minden változás ellenére a Hitman GO mégiscsak Hitman-játék szeretne lenni, és erre nemcsak kopasz hősünk a garancia, de a lopakodás, a bujkálás és az álcázás is főszerepet kap a címben. Öt dollár fejében tölthető egyébként, és egyelőre csak iOS-re: alsó hangon iPhone 4-re, iPad 2-re, iPad minire vagy ötödik generációs iPod touchra lesz szükséged ahhoz, hogy kipróbálhasd.

8.
8.
medson
Hát nekem nem is kéne ennél összetettebb hitman játék telóra, pont arra való hogy elüsd vele egy kicsit az időt, ha annyira ahoz támadna kedvem akkor már inkább itthon a monitoron bill+egérrel mint hogy ott tapizgassam a kis 4 colos kijelzőmet.
6.
6.
suresz
5.
5.
Obiwan HUN
Tablas jatek iOSre... hat nem igy kepzelnek el egy mobilos Hitman-t az biztos!
4.
4.
Sethiran
Hááát, egy trailer alapján nehéz megítélni egy játékot, meg "izgalmas" "új" koncepció, meg minden.... Engem nem nagyon fogott meg, a Hitman hangulatból semmi nem jön át, Talán nem tévedek nagyot, ha ez egy rakás fos lesz.
3.
3.
jonyjok33r1991
#1: Majdnem h malom,és ez egy minimális gondolkozást igénylő game.
2.
2.
dannyka16
remélem jön majd androidra is metr jokis cuccnak tünik.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...