Hitman GO Mobil, PlayStation

Mobilokra költözik a 47-es ügynök, a Hitman Go egy felülnézetes, körökre osztott játék lesz.
1667379641

Bezárja kapuit a korábban Square Enix Montréal néven ismert Studio Onoma

A stúdió új anyavállalata, az Embracer Group - ami csak idén nyáron vásárolta meg a stúdiót - kedd reggel jelentette be a változást.
1665400740

Mostantól Onomának hívják a Square Enix Montrealt

Tudtuk, hogy a Square Enix Montreal nem viselheti sokáig a nevét, elvégre a stúdiót eladta a japán kiadó az Embracer Groupnak.
1587369600

Ingyenes a Hitman GO mobilos változata

A Lara Croft GO-t követően a Hitman GO mobilos változatait is ingyenessé tette a Square Enix brigádja, azonban nem árt sietni a letöltéssel, mert már csak pár napig él az akció!
1528120800

Nem készít több GO-játékot a Square Enix

Hitman GO, Lara Croft GO, Deus Ex GO: hiába kedvelték a Square Enix sorozatát még azok a játékosok is, akik szkeptikusok a mobilos címekkel kapcsolatban, a kiadó most úgy döntött, nem fejleszti tovább a szériát.
1510606063

Hitman-sorozaton dolgozik a Hulu

A Hulu és a Fox 21 megerősítette, hogy az IO Interactive-val karöltve készítik a Hitman-sorozatra épülő tévésorozatot, aminek pilotját az a Derek Kolstad kapta meg, aki az első és a most készülő John Wick-részt is papírra vetette.
1497616500

Breaking: független csapat lett az IO Interactive

Megnyugtató hírünk van a Hitman-sorozat rajongói számára. Az IO Interactive bejelentette, hogy független csapatként folytatja a továbbiakban, és a Hitman-jogokat is megtarthatta.
1496237160

A Square Enix hajlandó lenne megválni a Hitmantől

A Square Enix nem ragaszkodik a Hitmanhez, az IO Interactive leendő vevője vihetné a bérgyilkosos sorozatot is. A fejlesztőcsapat sorsáról azonban még mindig nincsenek konkrét információk.
1494774000

Pletyka: a fejlesztőknél maradnak a Hitman jogai

A héten érkezett a hír, hogy a Square Enix megválna a Hitman-játékok fejlesztőcsapatától, az IO Interactive-tól. A sorozat sorsa emiatt bizonytalanná vált, azonban a pletykák szerint nincs ok az aggodalomra.
1494507655

A Square Enix el akarja adni az IO Interactive-ot

A japán kiadó tegnap tartotta meg aktuális pénzügyi évének beszámolóját, ahol megerősítették, hogy a jövőben a kulcsfontosságú sorozataikra szeretnének koncentrálni, így vevőt keresnek az IO Interactive-ra.
1484069451

Ingyenes a Hitman, a Deus Ex és a Lara Croft GO

A Square Enix népszerű frencsájzai alapján készült taktikai játékok mobilos változatai most ingyen a tiéd lehetnek az Amazon alkalmazásboltján keresztül. Nem árt sietni, az ajánlat limitált ideig szól!