Wii U-n folytatódik a Fatal Frame

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 22.
  • Bejelentés
Ha minden igaz, a Bayonetta után egy másik fajsúlyos címet is bezsebelt magának a Nintendo: a Famitsu szerint a különböző adaptációk mellett Wii U-exkluzív folytatást kaphat a Fatal Frame-sorozat.

A Famitsu magazin legfrissebb számában olvasható a hír, hogy a Tecmo Koei Nintendo Wii U-n hozná vissza a Fatal Frame/Project Zero-sorozatot, igaz, ennél több konkrétumot ő sem tudott meg: még a pontos címet sem ismerjük, ahogy a várható a megjelenésről sem hallottunk.

Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy a kiadó komolyan gondolja, hogy ráfekszik a horrorsorozatra, a tervek szerint több adaptációt is kap majd a cím. Egyrészt készül egy élőszereplős film Mari Asato (Bilocation) rendezésében, lesz regény Eiji Otsukától (The Kurosagi Corpse Delivery Service), sőt képregény is, amit Shin Kibayashi (Kindaichi Case Files) jegyez majd.

11.
zola2000
#7: Most játszottam a dreadout demojával, nem rossz de grafikailag egy felhúzott ps2 játék szint ami nem lenne baj, de a játékmeneten is érezni, hogy néhány lelkes "hobbifejlesztő" unity engines ujjgyakorlata. (lol, hogy egy résznél még a unity engine alap hátterét sem tűntették el)

Nem rossz persze pcre, de én nem hasonlítanám a minden elemében kidolgozott project zerohoz (azon kívül hogy azt szeretnék másolni az indonézek, mint pl az indonéz JKT48 banda a Japán AKB48at : )
10.
zola2000
A nintendo már rég bevásárolta magát a sorozatba, annó a project zero 4 is ezért lett wii exkluzív (csak azt nem értem miért maradt japán exkluzív), meg van egy gyengébben sikerült 3DS exkluzív része is ennek a fatal framenek.
9.
zola2000
#3: A project zero 2 remake 2012es, nem volt olyan régen.
7.
GAMEROD
A többi platformra meg lesz a Dreadout. Tökugyanez.
5.
DON GONDOCS
Szívesen látnék egy Clock Tower folytatás is, abba még a mozgásérzékelős kütyüknek is lenne értelme.
4.
aordog
Végre valami:)
A haverom tolta ps2 -őn és mindig is imádta...
Most majd én is fogom tolni a WiiU verziót.
Gondolom, mindenki sejti, hogy mi lesz a kontroller kijelzőn...hát nem az mint a TV- ben.
Ez nem ZombiU...ez tiszta parának várhato!
3.
DON GONDOCS
Remélem az exkluzivitás csak ideiglenes. Rég volt már valamire való japán horror a piacon.
2.
Hajrá Nintendo, zsebeljenek be sok-sok exkluzív címet! És akkor én is veszek egy Wii U-t :)
1.
Norbiii
Ez jó hír, és remélem jó hírből lesz több is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...