Először mozog a Outcast Reboot HD

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 24.
  • Videó
Link másolása
A Fresh3D eltökélte, hogy 15 évvel az eredeti játék után rebootolja a méltán híres Outcastet, minden sandbox játék ősapját. A Kickstarter-kampány javában zajlik, a fejlesztők most bemutatták a HD-változat első képsorait.

Az első gameplay videóban már láthatóak az új környezeti elemek, habár a játékmenet marad a régi: nonlineáris történet, nyitott világ és ezernyi tennivaló vár ránk. A Fresh3D csapata 600 ezer dollárt szeretne összegyűjteni a reboot elkészítéséhez, 224 ezer zöldhasú már összejött, és még 13 nap van hátra az adományozásból.

9.
9.
Extol
#6: Most hogy írtad nekem is úgy rémlik
8.
8.
eszem
#5: Egyetértek. Én kiadnám a forráskódját a játéknak a helyükben, hogy a játékos közösségek vegyék birtokba és csinálják meg. A sok silány munka között biztos lenne kivételesen jó is, sőt akár jobb is mint az eredeti alkotás :)
7.
7.
Cristiano
szépnek tűnik nem is annyira csúnya
6.
6.
thelegendary
#3: A 2. rész ha jól emlékszem PS2 exkluzív cím lett volna :)
5.
5.
DON GONDOCS
Megvan az idei év sikervárományosa és most nem retrofaktor miatt. Ezeknek a játékoknak nem szabad eltűnni a süllyesztőben. Lenne mit még feltámasztani, csak kéne egykis löket hozzá.
4.
4.
Extol
Anno rengeteg képet láttam a folytatással kapcsolatos projektről ami aztán bedőlt több mint tíz éve, már nem emlékszem miért, arra kellene visszatérniük.
3.
3.
Extol
Jah remélem ha összejön a pénz be bírják fejezni a projektet úgy hogy megfeleljen egy 2014-es játék elvárásainak. Én nem támogatom őket kickstarter-en, már csak azért sem mert nem látom értelmét a HD-s újra eladásnak, másrészt meg szerintem a folytatással kéne foglalkozni, arra tuti többen lennének kíváncsiak.
Imádtam a régi részt, végig is nyomtam vagy 3x, anno asszem GameStar-hoz járt, onnan lett meg, de a HD verzióval már nem foglalkozom.
2.
2.
thelegendary
#1: Nekem tetszenek az alap modellek és az animáció.. nosztalgikus :)
Szorítok, hogy összejöjjön a maradék pénz!
1.
1.
eszem
Még mielőtt valaki beleköt, hogy csúnyácska vegye tudomásul, hogy számos modell az alap játékból van átimportálva, nem így fog kinézni (ha összejön nekik a kickstarter...).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...