Csúszik a Mad Max, trailer jött kárpótlásként

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 25.
  • Csúszás
Link másolása
Mekkora esélye volt annak, hogy pont aznap jön ki az új Mad Max-előzetes, amikor elkezdenek pletykálni a Just Cause 3-ról is? Nem sok, mindenesetre csak részben tudunk örülni a trailernek.

A legtöbbet hangoztatott elmélet szerint, ha a Mad Max-játék idén kerül boltokba, akkor az Avalanche Studiosnak az E3-on be kell mutatnia a Just Cause harmadik részét, és ha minden jól megy, 2015-ben már az a cím is megjelenhet.

Nos, ezt a teóriát némileg megkutyulja az, hogy a legújabb Mad Max-előzetes tanúsága szerint a játék csak 2015-ben láthat napvilágot:

A trailernek egyébként két változata van, a rövidebb (fent) a dátum miatt érdekes inkább. Mint tudjátok, a Mad Max nyitott világú játék lesz, ahol a verdánk a legfontosabb fegyverünk: a videókból tökéletesen tükröződik az autónk szerepe, és azt is sejtetik már, hogy mennyi testreszabási lehetőségünk lesz menet közben. Érdekesség, hogy az autókat a West Coast Customs nevű cég segítségével tervezték meg a fejlesztők.


A Mad Max PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra várható.

16.
16.
winhate
Nem tudnak újat mutatni nincsenek 5letek egy játékhoz.

15.
15.
Csoola
A Mad Max 1-2 a kedvenc filmjeim között foglal helyet, de ez a játék annyira azért nem tetszik. A trailer sem jött be, mondjuk a felállás sem tetszett, hogy elveszik a V8-as elfogót, oszt akkor Max nem visszaszerzi, hanem elmegy és kukáz valami mást, utána meg ez a WestCoastCustoms téma volt full nevetséges...
Egyre kevésbé várom, így legalább akkora csalódást sem okozhat.
13.
13.
drat576
#11: Pont hogy a Rage majmolta a Mad Max filmeket. Számomra az ID egyik leggyengébb játéka, nekem nagyon nem jött be anno.
12.
12.
sloth
#1: na jó ezen behalok :DDD
11.
11.
KeXxX
Poszt-apokaliptika, robbanások, homokfutó szerű autók, kicsit se a Rage jut az eszembe :D
8.
8.
Dízel
ez most akkor egy autos roncsderbis játék lesz?! csak mer semmi más nem derült ki belőle. nem rossz de mad max hangulat sehol sincs benne.
5.
5.
crashpipi
Reméljük kellemes meglepetést okoznak!
Egyelőre a látottak alapján egy hangulattalan arcade szemét... :S
4.
4.
ulikedegs
semennyire nem fogott meg...
3.
3.
FrankBlack
Engem nem zavar, ha később jön, nem vagyok türelmetlen. Csak jó legyen :)

Az Avalanche Studios féle sand box játék ígéretesnek tűnik nekem, mert a legutóbbiról nagyon jó véleménnyel vagyok (Just cause 2). Remélem nem csalódok majd bennük (is).
2.
2.
izolee69
Poszt-apokaliptikus Carmageddon :-)
1.
1.
Cristiano
ügyes vagyok hogy tudtam hogy jövőre jön se baj: )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...