Megvan a PC-s Garden Warfare dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Végre megjelenési dátumot kapott a Plants vs. Zombies: Garden Warfare PC-s változata, miközben az xboxos verziókban élesítették a mikrotranzakciós rendszert. Micsoda nap ez!

Az Electronic Arts végre elárulta, hogy mikor jön a Plants vs. Zombies: Garden Warfare PC-s változata: a megkésett verzió június 24-én landol az amerikai, és június 27-én az európai Originen (illetve "más boltok" polcain), és tartalmazni fogja a Garden Variety Pack és a Zomboss Down kiegészítőket is.


Ezen felül kapunk egy Origin Digital Deluxe Editiont, ebbe két Booster Pack, némi ingame pénz, és egy exkluzív csomag került a karakterszerkesztőhöz.

Ezzel párhuzamosan az xboxos verziókat is érte változás: a PopCap aktiválta a mikrotranzakciókat a játékban, ami azt jelenti, hogy mostantól valódi pénzért is válthatsz játékbelit, hogy mindenféle frissítést vásárolhass.

13.
13.
havasibenzso
rohadtul várom


a watch dogsot :)
persze ezt is sőt jobban
12.
12.
Wasp_
#11: Mármint PC-re jöhetne. :)
11.
11.
RetecH
#10: Az már rég van. Csak pc-re nem. Egyébként meg F2P, ezért 2x olyan nehéz mint az előző rész. Ami nem is lenne baj, de a játék ordít a fájdalomtól, hogy csak azért olyan nehéz, amilyen, hogy lehúzzanak a mikrotanzakciókkal.
De mint láthatjuk nem kell ahhoz F2P játéknak lennie, hogy telepakolják mikrotanzakcióval. Mint ahogy az ennél a játéknál is történik. De köszönjük meg EA-nak...
10.
10.
Wasp_
Plants vs Zombies 2 is jöhetne már.
4.
4.
D4nny
A második rész mikor jön ki pc-re?
3.
3.
csongor1996
Végre mikrotranzakciók, ezaz!
1.
1.
ilor14
Érdekes játék,várom már! :D X One gameplayeket néztem csak,de azok elég szarul játszanak :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...