Jön az Injustice: Gods Among Us 2

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 29.
  • Hír
Link másolása
Egy kisebb félreértés miatt csak most lett tiszta, hogy már javában készül az Injustice: Gods Among Us 2. Egyelőre semmi konkrétumot nem árultak el róla az érintettek, annyi bizonyos, hogy jövőre érkezik a folytatás.

Többen azt hitték, hogy a Batman: Arkham Knight premierje átcsúszik 2015-re, de valójában erről szó sincs.

Az idei Wonderconon levetítettek egy CG-trailert az Arkham Knightról, a nézők pedig tapssal fogadták a kedvcsinálót. A hangzavarból csak annyi hallatszott ki, hogy a DC egyik munkatársa megjegyezte, az alkotás "2015-ben jelenik meg", és innen a félreértés: ő valójában az Injustice: Gods Among Us 2-ről beszélt - erre csak a minap derült fény.

Közben a Rocksteady tisztázta az elszólást, Batman harmadik kalandja a tervek szerint, azaz 2014 októberében kerül a boltokba, nem úgy az Injustice második része, ami "nem 2014-es cím lesz", magyarul csak 2015 folyamán várható.

Minden jel szerint a NetherRealm még egyszer összeereszti a DC-univerzum szuperhőseit némi pofozkodásra. A platformlista és a többi karakter egyelőre nem ismert, további részletek az idei E3-on várhatóak.

18.
18.
Lovy11
Ez szuper hír, én még csak most kezdtem neki az első résznek és nagyon bejön. Jó a kitalált harci rendszer is. 2 negatívum van benne nekem összesen:1. viszonylag nehéz magas szinten megtanulni bunyózni benne a játékosokkal.(pláne, ha nem csak 1 szereplővel nyomod)
2. amit írtok is többen már: nincs kiegyensúlyozva a játékosok közötti különbség.
De összességében ajánlom mindenkinek.
17.
17.
elvan a gyerek ha jatszik
Személy szerint, az első rész története messze jobb volt mint amit hittem, hogy nyújthat egy nyugati verekedős játék.

A karakterek ugyan nincsenek kiegyensúlyozva, ami bizonyos összeállításoknál piszkosul látszik, de még így is azt mondom, hogy elég jó.

Igazából, a küzdő formula amit kitalált hozzá a Nether Realm, a nem túl brutális hanem inkább ikonikusan ember feletti szuper mozdulatok, a megfelelő csapásokkal elért helyszín váltások mind olyan formulák amiket szerintem a Marvel is átvehetne, ha valamit is ad magára. Mert ez egy működőképes formula. Nem tökéletes, de elég jó ahhoz hogy működjön.
15.
15.
RetecH
Nekem bejött az első része. De pont az az alkotás volt, ami egyszer király, hogy van ilyen játék is, de folytatásokat kiadni belőle teljesen felesleges. Nem azt mondom, hogy szar lesz a folytatás, de szerintem aki DC-s verekedős játékot akart az megkapta, kész.
14.
14.
kexiaxel
Sziasztok!
Én eddig csak olvasni szoktam híreket, hozzászólásokat.
Regisztrációra sor még nem került, de amikor megláttam ezt a hírt egyszerűen "muszáj" voltam................
Jaj ne már hogy még egy kijön belőle (nem azért mert rossz)
Elhiszem, hogy a warner brothers a fiúk torkán akarja lenyomni a produktumait
"Fú ezek tudnak játékot csinálni itt a MORTAL KOMBAT mekkora siker, akkor ha ők csinálják a dc is az lesz....." BLA Bla blah
NEM ÚJ MORTAL KOMBATOT AKARUNK!!!!!!!
9.
9.
_Botika_
Szeretem az Injustice: God Among Us-t nagyon várom ,de az Arkham Knight-ot még jobban.
8.
8.
McDuff
Fuuu,ez számomra nagyon jó hír,az első részt még a mai napig is élem,kedvenc verekedős játékom,lehet azért,mert DC buzi vok?:D
7.
7.
Nekem tetszett az első, online is játszogattam, de egyszer elég volt. Jöjjön inkább a Guilty Gears Xrd SIGN (jön is!) :))
6.
6.
strike19
Én a múlt hónapba szereztem be.Nem vagyok vele megelégedve főleg azért vettem meg mert a kedvenc játékom az MK9 készítői csinálják.A DC univerzium számomra szimpatikusabb ,mint a Marvel.
A kampány egész tetszetős.A Star Labs nagyon gyerekes és vontatott szerintem.(ki a fene tudja megcsinálni 300 küldetést 3 csillagosra.)A Arcade modok egy idő után monoton.
Kedves NetherRealm inkább egy Shaolin Monks vagy egy mortal kombatot rakjatok össze.Én az Injustice 2-re nem fizetekbe az biztos.(most jöhetnek az injustice rajongóktól a kövek)
5.
5.
Ghost26Dave
Érdekes volt a kampány,ahhoz képest hogy verekedős játék.Nekem bejött+a minőségi szinkronhangok:D
4.
4.
Cristiano
első rész remek volt remélem új hősök lesznek benne
3.
3.
konkolyadam
Inkább helyezzék Marvel alapokra az egészet!
2.
2.
DarkLord
Pár menet erejéig nem volt rossz a játék, de nálam pár nap alatt unalomba fulladt. Pedig a pályák nem rosszak benne csak én nem vagyok ez a szuperhős mániás valószínű ezért nem kedveltem meg jobban. Na meg a MK9 még mindig megunhatatlan :D
1.
1.
habo
Hát ez már nemigaz! A Mortal Kombatot adják már 2015-re , eddig reménykedtem egy Mortal belyelentésre de már látom hogy semmi esély nincs rá :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...