Újabb fontos fejlesztő távozott a Naughty Dogtól

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 29.
  • Hír
Link másolása
Valami gond van a Naughty Dognál, pár héten belül már az ötödik kulcsfigura mondott fel. Ezúttal a The Last of Us karaktereit megálmodó művész, Michael Knowland búcsúzott a kaliforniai stúdiótól. Mi jöhet még?

Értetlenül állunk az elmúlt hetek történései előtt. A PlayStation-éra egyik legsikeresebb stúdiójától sorban távoznak a kiválóságok.

Először Amy Hennig, az Uncharted-sorozat írónőjétől vettek búcsút, majd Justin Richmond, az akció-kaland rendezője szerződött át a Riothoz. A múlt héten Justin Richmond, a The Last of Us művészeti vezetője mondott fel, illetve az Uncharted 4 egyik megerősített szinkronszínészétől, Todd Stashwicktól is megvált a Naughty Dog.

Ki jöhet még ezután? Michael Knowland, a The Last of Us vezető karaktertervezője, neki köszönhettük Joel és Ellie kinézetét. Az úriember LinkedIn-profilja alapján már nem dolgozik a stúdióban, a hírt a mindig jól értesült Superannuation szellőztette meg.

Habár a korábbi távozások kapcsán a Naughty Dog váltig állítja, hogy az Uncharted 4 nincs veszélyben, továbbra is aggódunk. Miért menekülnek a kulcsfigurák a Sony stúdióitól? Mi lehet a háttérben? Rengeteg kérdés megválaszolásra vár.

Köszönjük, kopic!

18.
18.
tsulok
#16: Az is lehet, hogy csak csökkentik a stúdió méretét. Eddig 2 csapat volt, de a LoU creative director-a, game director-a átvette az uncharted-et. Szval lehet, hogy nincs senki aki elvállalna még 1 játékot, ezért leépítenek.

Am sztem ha game director, creative directort, egy színészt cserélnek egy játéknál, az nem túl jó jel :S.
17.
17.
Már megint???

ehhh...ebből nagy szopás lesz mindenkinek...
16.
16.
Cipo3
Ez azért nem egészen így van. Nem lép le egyszerre négy fontos személy egy csapatból véletlen. Kb valami hatalmas kibaszás történhetett és ezek csendben elkezdtek állást keresni. Pl 4 éve kérnek fizetés emelést de nem kapnak vagy ilyesmi és esetleg most arcukba mondták, hogy örülj hogy itt dolgozhatsz Ő meg köszöni ennyi volt. Annyi de annyi ilyet látni.
15.
15.
Zombiekiller6
#11: Csatlakozom hozzád. Imádtam az összes Uncharted-et és a TLoU-t is. Igazi karakter mágus ez a csapat és ha most elmegy tőlük egy fű tesselation-t modellező emberke az nem izgat, de a kulcs figuráknak maradniuk kell. Drake Forever!!!
13.
13.
aordog
Ha valaki(k) nagyon jó, akkor megkeresik és előbb- utóbb egy olyan ajánlatot kap, amire képtelenség nemet mondani.
12.
12.
simon 555
Továbbra sem kell aggódnunk, nekünk játékosoknak ezzel nem kell törődni.
Régen sem törődtünk azzal amikor elmentek emberek a fejlesztőcsapatoktól, sőt régen nem is volt hírértéke ezeknek.
Egyébként az illető nem is dolgozott az új Uncharteden... Egyetlen játékon dolgozott, az pedig a The Last of Us.
11.
11.
NathanDrake
mi a franc folyik már itt? :S világ egyik legjobb játékfejlesztőiről van szó akik tavaly az év studio díjat megkapták és last of us és mennyi díjat és elismerést bezsebeltek ami nem is csoda mert az a játék egyszerűen zseniális. külön bebaszna ha az E3on se lennének ott mert az már tényleg nagy ér vágás lesz.
Az új Unchartedot nagyon várom és remélem bejelentik meg mutatnak is belőle valamit. Naughty Dog mutassátok meg kik itt az igazi kutyák. ne hagyjátok a rajongóitokat cserben. mert ti tényleg tudtok
8.
8.
Cipo3
Lehetne egy olyan box jobb oldalt, hogy napi Naughty Dog távozó. :)
7.
7.
Cipo3
Hát én első napon megvettem a PS4-et és nincs egy játékom se. Na jó nem igaz, de kb ez a helyzet. 6-8 indie (azok jók) de nincs egy ütős game se (multikat nem szeretem) BF-et COD-ot szeretném ha nem 3,5 óra lenne a single player..ezért az élményért nem adok 10e ft-ot még használtan sem.
Azt tudnám mit fejleszetenek a következő részen 3 évig ha semmi single player nincs benne.
Jöhetne már valami.

Talán év végére változik a helyzet
6.
6.
GAMEROD
Nem eresztik őket szélnek, hanem találtak jobb melót meg általában az sincs ínyükre az ilyen fejlesztőknek hogy más szedi le a munkájuk gyümölcsét ők pedig alig kapnak belőle valamit. Az izgatja őket legkevésbé hogy otthon a vérpistike mit szól mindehez.
2.
2.
guitarlord
Úgy látom, hogy a teljes Sony Computer Entertainment-nél nem klappol valami....Előbb a Sony Santa Monica került kiherélésre és "átalakításra", most a Naughty Dog-ból menekülnek az emberek.

Annak idején írtam, hogy a Sony komoly anyagi gondokkal küzd, de a PS4 sikere előbb-utóbb el fog akadni, ha nem lesznek komoly exkluzívjai (ugyanez igaz az X1-re is, mielőtt megdobálna bárki is, hogy X-Bot vagyok...) és egyelőre két nagyon nagy jelentőséggel bíró sorozat fejlesztői tűnnek el sorban....Nem akarok vészmadárkodni, de ez nem jó jel....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...