Egyesül az Infinity Ward és a Neversoft

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 4.
  • Hír
Link másolása
A Tony Hawk- és a Guitar Hero-játékokról ismert Neversoft beolvad az Infinity Wardba, és mostantól feltehetően kizárólag a Call of Duty-sorozatra koncentrál majd. A Neversoft már a Ghosts munkálatait is segítette.

A fúziót még nem jelentették be hivatalosan, a Giant Bomb egy belsős memóra hivatkozva írta meg az Infinity Ward és a Neversoft egyesülését.

A memóban Eric Hirshberg, az Activision Publishing vezérigazgatója azt írja, már a Call of Duty: Ghosts fejlesztésénél látszott, hogy a két stúdió jól kiegészíti egymást (a Neversoft készítette az Extinction módot), ekkor vetődött fel az is, hogy egy nagy "szuperstúdiót" alkothatnának.

Az egyesülésnek persze lesznek negatív következményei is: a Neversoft nevet nyugdíjazzák, helyette az Infinity Ward nevét tartják majd meg, bevallottan a Call of Duty miatt. Ezzel együtt a Neversoft vezetői, Joel Jewett és Scott Pease visszavonulnak, az Infinity Wardot jelenleg irányító Steve Ackrich helyét pedig Dave Stohl, az Activision stúdióit általában terelgető igazgató veszi át.

A Neversoft név így 20 év után tűnik el, a cég közismert logója főleg Tony Hawk- és Guitar Hero-játékok dobozán volt látható. Az Infinity Ward jövőbeli projektjeiről nem mondott Hirshberg semmit, de elég egyértelműnek tűnik, hogy a Call of Duty-sorozat erősítése a cél a fejlesztőcsapat kibővítésével.

22.
22.
Falcon
-(a Neversoft készítette az Extinction módot) = az ufós rész 10 percet nem ér meg annyira gagyi, meg maradtak volna meg a mw3-ban jól működő survival módnak annak volt köze a hadviseléshez de az ufókat minek kelt erőltetni!

-az sem tetszik hogy ps3 ason úgy jár le fel az olvasófej multi közben hogy majd ki ugrik de azt nem értem hogy a dlc-s pályáknál is... de akkor mit tölt, mikor elvileg az vinyón van ?
19.
19.
BrendOoN
Mindig is imádtam a COD hírek alatti lenéző kommenteket. :D Komolyan lassan már nekem kell bocsánatot kérni azért, mert megveszem a Call of Duty-t. Mindig agyhalottnak, hülyének, vaknak, birkának hívnak pedig annyi a "bűnöm", hogy veszek tízezer forintért egy játékot, ami tetszik...
18.
18.
vanpear
#10: Minőségi Tony Hawk?! XD Egy Tomahawk lenne jó neked a fejedbe. A Tony Hawk 2 óta semmi változás nincs a játékba. Akkor ne szólogasd le a COD-ot, ha te ilyen beállítottságú vagy. Minden COD hírhez odaszólsz, pedig semmi közöd semmihez. Pihentesd egy ideig a billentyűzeted. Ha nem játszol vele, akkor mit tudsz te róla?! Fogd be a pofád azt kész! Kössz.

17.
17.
Panda HUN
16.
16.
Panda HUN
Remélem ez már azt jelenti, hogy félévente kapható majd a sok agyhalott a reflexlövöldét.
15.
15.
MikelGun82
Szerettem a COD sorozatokat, de a Ghostnál hagytam ki a multis évet :) Remélem, hogy egyszer még majd újítanak annyit rajta, hogy ismét sokáig lekössön...
14.
14.
Ghost26Dave
Az ilyenek mért jönnek világra???
12.
12.
bodortamas1
Nem értem, miért kell rögtön leszólni az egybeolvadást. Szerintem először várjuk ki, hogy mi fog kisülni a Ghosts 2-ből, aztán lehet ítélkezni, addig meg nem jogos.
11.
11.
Dreadlox
#8: Hát PC-n a Ghost valami vicc, szar matchmaking, laggol, ráadásul kurva drága még mindig, ezenfelül még a kötelező DLC-k is h tudj játszani a többiekkel...
9.
9.
daknine
én annak örülnék ha a régi Tony Hawk játékok megjelennének steamen is
8.
8.
mestermagyar
#4: Most néztem meg a steamen, hogy a COD ghosts-ot 700-an(!) tolják. Még az ismeretlennek számító játékaimat is legalább 4x többen játszák. Remélem PC-n sikerült elásni hogy lássák milyen szar a játékuk.
7.
7.
mestermagyar
A COD elmehetett volna GTA irányba, hogy 3-4 évente jelentet meg részt. És hogy 3 stúdió együtt dolgozik rajta. Hát minimum a legjobb grafikát, és egy 40 órás scriptmozi-t kaptunk volna 5 helyett. Mert egy GTA ennyivel több munka mint ez a pénzmágnes, pedig egy centtel sem kérnek érte többet. Látszik azért valaki ad arra is, hogy az emberek szemében ne csak évi must-buy, hanem a legszeretettebb játék is legyen. És az emberek szó értelmezésén van a lényeg.
6.
6.
kulabácsie
#5: De még ennyien se lesznek,mert a mostani fejlesztőket is majd baszik kifizetni ez a zsidrák Kotick, és még így is jól jár,mert ha egy üres tokod dob piacra COD címmel azt is megveszik a nyomik.
Poénból leszedtem a ps4-es Ghost demóját, és ahogy vártam semmi különbség a két gép grafikája között, ps3-as grafika,nyomtam is egy deletét.
De ha csak ez lenne a baja :)))))))))))))))))))
5.
5.
kopic
#2: Egyetértek, amióta kb. 40 ember elhagyta a stúdiót (ők jelenleg a Respawnál dolgoznak), köztük sok kulcsember is és a két alapító, azóta egy nagy szar lett az IW csapat.:/
4.
4.
SwordFish
a Call of duty még érdekel bárkit is?
3.
3.
Cristiano
2.
2.
lesik20
Emlékszem amikor az IW név még számitott valamit. Ma már árnyéka önmagának. Kb olyan szinten áll most mint a RARE
1.
1.
kredencferenc
Előre látom ahogy a gördeszkás katonák varázsgitárokkal zenélik le a föld színéről a ruszkikat/arabokat/németeket és minden amerika ellenségét. Remélem lesz Metallica Edition...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...