Kétmilliónál jár a DayZ

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 4.
  • Biznisz
Link másolása
Még mindig jól teljesít a DayZ, úgy tűnik, a kezdeti sikert nem csak egy gyors fellángolásnak köszönhették a készítők. Mára kétmillió eladásnál járnak, pedig ugye még be sem fejezték a játékot.

A DayZ atyja, Dean Hall jelentette be a Twitteren, hogy 2 millió példánynál járnak a standalone DayZ eladásai - a játéknak négy hónapra volt szüksége ahhoz, hogy elérje ezt a számot.

A DayZ sikere tehát mondhatni töretlen, december óta ki sem lehetett mozdítani a Steam legkeresettebb játékai közül, pedig ugye még csak Early Accessben kapható, és a készítők nem is titkolják, hogy az anyag befejezetlen, félkész.

A DayZ önálló változatára egyébként egyetlen nap alatt 142 ezren úsztak rá, egy hónap után pedig megvolt az 1 milliós eladási szám is - ráadásul az ünnepi szezonban, marketing nélkül.

19.
19.
mestermagyar
#18: Ráadásul tervezik az új cuccokat, a procedural map generálást, raknak bele mélységeket, és kihívást reshearch szempontjából. Menjél sir, you are being huntedpzni, ha ennyire gond a community.
18.
18.
mestermagyar
#17: Hát bmeg ha nem értesz a szóból, hogy ezek alpha játékok. A rust kissebb közönségre, és lassabb fejlődésre számított, lassabban is haladtak volna vele, és szerintem nem akarnak gyorsítani. Ráadásul újra kell programozni, mert a jelenlegi verzió egy rakás szemét fejlesztői szemszögből. De fejtsd ki mit is rontottak el? Még szinte pre-alpha, alphánál sem járnak kb. XD
17.
17.
Edy92
Legújabb patch azt hozta ököllel kiütnek egyből hiába vagy healty hiába vagy fullos pristine cuccokba el van k.rva nem kicsit nagyon. Baltával eddig 2-3 ütés kellett egy zombiba most kell 12 de ugrál előtted akkor is megüt ha futsz tőle 10 méterre szóval sz.rnak bele a fejlesztők abba, hogy valami érdemlegeset is letegyenek az asztalra...Teszik be a sok haszontalan dolgot (2 slotos nadrág) na annak is mi értelme? Alap gatyád is 4 slotos. Meg pufi dzseki 3 férőhellyel. De egy rohadt biciklit nem tudnak lemodellezni és berakni. Csiterekkel tele van minden szerver átlőnek a falon, vagy ha nem csitelnek akkor bugolják a falat mert igen át lehet látni rajta és nem csak a DayZ-be, Arma3-ba is. Szóval az kb. örökre meg fog maradni. Pénzt felmarkolták majd tolnak még egy két haszontalan újítást a seggünk alá, hogy érezzük kapunk valamit a pénzünkért aztán fél év múlva kapunk valami járművet és kirakják béta fázisba a játékot utána felmegy az ára duplájára és kb. nem kaptunk semmit a pénzünkért. RUST-ot is úgy elrontották, hogy semmi értelme már azzal se játszani....
16.
16.
zala122
szerintem meg pont úgy a jó hogyha kevés a zombi és csak akkor jönnek elő amikor valami hang van pl:fegyverlövés hangja
15.
15.
theo9311
Szerintem sem egészséges az early access működése, de az isten szerelmére már, olyan szép nagy betűkkel van kiírva, hogy a játék fejlesztés alatt áll, meg az is hogyha te most játszol vele, akkor elsősorban a fejlesztésben veszel részt, nem pedig a játékon van a hangsúly. Másrészt meg nem teheti meg a DayZ hogy nem hozza végleges vagy közel kész állapotba, mert csúnyán el fog zakózni a majd érkező hasonló játékok mellett.

Gyakorlatilag előrendeltetek egy játékot, ami majd egyszer meg fog jelenni, de ha már fizettél érte, akkor a fejlesztésben is részt vehetsz. Bomba üzlet.
14.
14.
randall13
Ma már a "kész" játékok sem készek, szóval olyan mindegy...
13.
13.
goblinfing
Az ilyen játékok early accesben fognak maradni mindig is, és a vicc hogy nem lehet nagyon kritizálni mert hogy BÉTA MEG ALPHA EZ NINCS KÉSZ MIT KRITIZÁSZ..hát igen de sose lesz kész csak lehúzás.
11.
11.
Dízel
Egyáltalán lehet tudni vagy van információ arról mikor jön ki a végleges verzió...?!

Ilyen alapon minden játékot ki lehetne adni a munkafolyamat felénél, hogy nesze paraszt vedd meg a félkész játékot aztán majd ha lesz időnk meg kedvünk akkor folytatjuk...
10.
10.
theo9311
#9: Ilyen az, amikor FÉLKÉSZ játékkal játszol.
9.
9.
Edy92
Eladtak 2milliót belőle de egy büdös biciklit nem tudnak bele rakni. Szarnak az emberek fejére, örülnek, hogy dől a zsé és csupa haszontalan sz.rt pakolnak bele ami újabb bugokat szül csak.
8.
8.
Cristiano
szép sokan szeretik ezt fajta játékot veszem észre
7.
7.
kastorhun
#6: A véglegesben sokkal több zombi lesz.
6.
6.
mestermagyar
#5: Jaj most megüt 2x, aztán egy ütésre fejbevered. Akkor meg abba ütközik bele az egész, hogy alig van zombi.
5.
5.
Moltes
#3: Igen ez igaz, de azert az erzes ott van hogy barmikor oda johet egy zombi, es igy nem olyan egyszeru meg szerezni a jo kis lootot a varosokban.
4.
4.
Moltes
"az anyag befejezetlen, félkész." hehe......az egesz arma sorozat befejezetlen es felkesz :D. Felre ertes ne essek imadom az Arma sorozatot meg a Dayz-t is, de ezt a jatekot soha nem fogjak teljesen befejezni. :) (sajat velemenyem)
3.
3.
mestermagyar
A legnagyobb poén, hogy ez már rég nem zombis játék, a zombik itt inkább csak felesleges töltelék a hosszú futások közé.
1.
1.
mestermagyar
Annak ellenére, hogy a rustnál több eladása van, nem nagyon előzi le playerszámban. Sőt, mindkettő játéknak a playerszáma harmadára csökkent karácsony óta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...