Visszahozná az Amplitude-ot a Harmonix

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rock Band- és a Dance Central-játékok fejlesztője feltámasztaná a klasszikus Amplitude-ot, a PlayStation-exkluzív cím fejlesztésére most a Kickstarteren gyűjtenek a srácok.

A Fantasia és a Chroma mellé egy harmadik projektet is felvesz a zenés játékokra specializálódott Harmonix, a srácok a 2003-ban PS2-re megjelent Amplitude-ot is feltámasztanák - méghozzá a Kickstarter segítségével.

"A technológia fejlődésével és azzal az óriási előrelépéssel, amit a stúdiónk kreatív szempontból megtett, hisszük, hogy újraépíthetnénk az Amplitude-ot a jelenlegi konzolokon, és még nagyszerűbb élménnyé tehetnénk, mint korábban volt" - olvasható a gyűjtés oldalán.

Az egyszerűen csak Amplitude HD-nak keresztelt játék friss soundtrackkel, feljavított látvánnyal, finomított irányítással és persze az Amplitude alapvető játékmechanikájával mutatkozna be, a tervek szerint 2015 márciusában.

A PS3-re és PS4-re készülő játékra 775 ezer dollárt szeretnének összekalapozni a készítők, ebből - a cikk megírásának pillanatában - 131 ezer dollár jött össze, és még 17 nap van hátra a gyűjtésből. A 20 dolláros támogatásért a játék egy cross-buy kópiája jár, 40 dollárért pedig már két héttel a hivatalos megjelenés előtt játszhatunk a címmel.

2.
2.
PiXELRaNGER
Szeretem az ilyen műfajú játékokat. Audiosurf-fel is mennyit játszottam. :)
1.
1.
Sose értettem, hogy miért olyan jó két héttel a megjelenés előtt játszani valamivel :-D Megjelenik és kész, erre plusz zsét sose költenék. A cross-buy 20 dolcsiért viszont elég jó ajánlat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...