Amplitude HD PS3, PS4

PS3-on és PS4-en térhet vissza az Amplitude.

A lejtők ördögei leszünk a januári PS Plusszal

Visszafogott játékkínálat jellemzi a januári PlayStation Plus felhozatalát. A PS4-esek ezúttal a téli extrém sportoknak hódolhatnak a Ubisoft-féle Steeppel, de az építkezés szerelmesei sem csalódnak a Portal Knightsban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Új év, új játékok, igaz, egyelőre meglehetősen kurta megjelenési listával szolgálhatunk nektek. Persze akad néhány érdekesség már a héten is, de játékdömpingre ne számítsatok.

Árcédulát és dátumot kapott az új Amplitude

Megannyi halasztás után végre napra pontos megjelenési dátumot, árcédulát és tracklistát kapott a Rock Band-sorozatot is jegyző Harmonix közösségi finanszírozású ritmusjátéka.

Mégsem jelenik meg nyáron az Amplitude

A Harmonix közösségi finanszírozású ritmusjátékával sem játszhatunk már idén nyáron, sőt ősszel sem. Leghamarabb az év végén kaphatják meg a játékosok, de csak azok, akik támogatták a fejlesztést.

Húsz percig mozog az Amplitude

A sikeres Kickstarter-kampány után magabiztosan halad a PS2-es Amplitude újragondolásának, az Amplitude HD-nak a fejlesztése, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egy friss, majdnem harmincperces gameplay ízelítő.

Amplitude - megérkezett az első gameplay trailer

A hétvégi PAX Easten az új Amplitude is kint lesz, ennek apropóján a Harmonix fejlesztői kiadták az első gameplay trailert a játékból, amiben a multiplayer módból is kapunk egy kis ízelítőt.

Nyárra csúszik az Amplitude

A Rock Band- és a Dance Central-játékokat is fejlesztő Harmonix még tavaly jelentette be, hogy feltámasztják az eredetileg PS2-re megjelent ritmusjátékot, az Amplitude-ot. Ennek csúszik nyárra most a megjelenése.

Így néz ki a Harmonix régi-új ritmusjátéka

Májusban kaptuk a hírt, miszerint a Rock Band- és a Dance Central-játékok fejlesztője feltámasztaná a klasszikus Amplitude-ot. A Kickstarteren összekalapozott pénzből készült HD-remake-be most nézhetünk bele először.

Visszahozná az Amplitude-ot a Harmonix

A Rock Band- és a Dance Central-játékok fejlesztője feltámasztaná a klasszikus Amplitude-ot, a PlayStation-exkluzív cím fejlesztésére most a Kickstarteren gyűjtenek a srácok.