Három mobiljátékos hír a hétvégére

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Megjelent a magyar fejlesztésű CastleStorm mobilos változata, de érkezett egy oldalnézetes Warhammer 40.000-játék is. A harmadik hírünk egy MacGyver-feldolgozásról szól, az még nem jött meg, de hamarosan meg fog.

Androidra, iOS-re és Kindle Fire-re is tölthető a magyar fejlesztésű CastleStorm mobilos változata, ráadásul free-to-play, úgyhogy bárki kipróbálhatja. Az érintőképernyős irányítás új, minden más a régi: minden nagygépes feature-t megkapunk itt is, a tartalmat pedig négy kampány adja, összesen 150 csatával. (A PC-s verziót mi is leteszteltük egyébként, és szerettük is, nagyon.)

Érkezett egy új Warhammer 40.000-játék is, ez viszont egyelőre csak és kizárólag iOS-en érhető el. A Warhammer 40.000: Carnage egy oldalnézetes akciójáték, amiben a Mithrát kell visszafoglalnunk az orkoktól - túszokat ejteni természetesen nem kötelező. A cím 7 dollár fejében tölthető le.

Az utolsó hírünk pedig egy még meg nem jelent játékról szól, a MacGyver: Deadly Descent május 21-én jön iOS-re és Androidra, a fejlesztést a FairPlay Media végzi a sorozat atyjának, Lee David Zlotoffnak a közreműködésével. A történet szerint hősünknek tudósokat kell kimentenie a DAWN Laboratoriesból, ehhez pedig mindenféle fejtörőn kell átrágnia magát, méghozzá időre.


Kipróbáljátok valamelyiket?

8.
8.
tupaccc
Castlestorm bitang jo jatek, csak ajanlani tudom :-)
7.
7.
kastorhun
#5: Arról a játékról nem is hallottam, azt hittem hogy a space marin-re gondolsz, akkor félreértettelek sorry érte. -.-
5.
5.
Drazhar
#4: A Storm of Vengeance? Ha szerinted ez jó, akkor nem ismered a "jó" definícióját, továbbá a Wh40k-hoz sem lehet sok közöd mert akkor te sem vennéd félvállról, hogy mit tesznek a brand-del. De további sok értékes beleölt órát kívánok, ha az neked megérte...
4.
4.
kastorhun
#1: Az miért lett volna borzalmas próbálkozás?
Szerintem egy jó játék volt.
3.
3.
Cristiano
Warhammer 40.000: Carnage ígéretesnek tűnik
2.
2.
RangerFox
A CastleStorm-ot meg akartam venni Vitára, de jó hogy nem tettem, így azt majd kipróbálom, várom a Warhammer-t is, de csak androidra.
1.
1.
Drazhar
a WH40k-s sokkal ígéretesebb, mint az a legutóbbi borzalmas próbálkozás pc-n.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...