Nem halt meg a Darksiders

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 12.
  • Hír
Link másolása
A kaszabolós sorozat rajongói megnyugodhatnak, a Darksiders jogainak friss tulajdonosa, a Nordic Games elkötelezett a játék iránt, hamarosan bővebb információk érkeznek a folytatásról. Kiengedhetitek a levegőt.

A Darksiders-széria designere, Joe Madureira nemrégiben a Facebookon nyugtatta meg a rajongókat, miszerint a sorozat "nem halt meg", a jogokat megszerző Nordic Gamesnek konkrét tervei vannak a játékkal.

Mint ismert, a THQ csődje után egy ideig a levegőben lógtak a Darksiders-jogok, majd az osztrák Nordic Games csapott le rájuk a Red Factionnel egyetemben. Az új tulajdonos rendkívül elkötelezett a frencsájz iránt. Madureira most még nem tudott konkrétumokkal szolgálni, de hamarosan több lényeges információ lát napvilágot a folytatással kapcsolatban.

Mit szólnátok egy Darksiders 3-bejelentéshez az idei E3-on?

20.
20.
izolee69
Nagyon szerettem mind a két részt, szóval kicseszett jó lenne egy folytatásról szóló bejelentés.
19.
19.
N!ghtmare
#16: Abban nem voltam biztos, hogy ha megveszik a csapatot szőröstül-bőröstül akkor ők fejleszthetnek-e játékot az anyacég beleegyezése nélkül, mert mikor megvették őket akkor a Crytek egyértelműen nem látott fantáziát a szériában.
Eddig ott volt a THQ a csapat mellett de most ha önerőből, munkaidőn kívül dobják össze a játékot akkor az komoly minőségromlást eredményezhet.

E kérdésemre nem találtam választ sem a hírben sem a hozzászólásodban, de köszönöm az informatív és értékes megnyilvánulásodat...
18.
18.
Elyas
Sajnos egyik részt se játszottam végig (pedig az egybe öltem időt) de amint lesz olyan eszköz a birtokomban amin normálisan fut és hely is lesz rajta, biztos kijátszom mind2 t
17.
17.
Dercsi
Számomra a nap híre :) Az első miben volt jobb? Néha kevesebb a több, maga a nyersesége, a bossok brutalitása nagyon bejött. Én a 2. részben végig Death hangján röhögtem...
16.
16.
kopic
#9: Elolvastad a hírt ?
14.
14.
kastorhun
#13: Bővítem: Egy ideje a nordic games-nél vannak a Darksiders jogai.
13.
13.
kastorhun
#9: Már egy ideje a Nordic Games-nél van.
12.
12.
kastorhun
#11: Igazad csak a Darksiders 2 abban jobb hogy sokkal nagyobb bejárható terület, több ellenség, jobb harcrendszer, több fegyver, és váltakozó ruhák, epikusabb bossok, jobb platform részek, hosszabb, változatosabb területek, jobb zenék, irányíthatóbb, vannak képességek, fejleszthetjük karakterünket, jobb logikai részek, változatosabb.
11.
11.
Drazhar
Szerintem az első rész az etalon, a kettő mindenben gyengébb volt, a három meg szerintem mind a 2 lovassal jött volna egyszerre coop lehetőséggel, hiszen manapság ez a menő.
9.
9.
N!ghtmare
De a Vigil Gamest meg bekebelezte a Crytek akik azt mondták, hogy a csapatra igényt tartanak viszont a Darksiders-szériára nem. Most a Crytek USA bólintott rá a játékra?

Bárhogy is van nagyon szeretem a sorozatot, bár az első rész végén túlzásba vitték a puzzle-elemeket, a 2. rész meg érthetetlen módon akadozott javításokkal a gépemen de nagyon hiánycikk PC-n ez a stílus és az elmúlt hónapok egyik legjobb híre lenne ha jönne a 3. rész!
8.
8.
Skygameboy
Nekem is bejött mind a kettő. A 2. Részt tényleg nagyon földobta a zene .Mondjuk nekem a harcrencer kicsit lágy nem az a gomb gyilkos, de várom a hármat
7.
7.
DarkLord
Én is csak azt írtam, hogy a 2. rész gyengébb lett, de mivel nálam az első mondjuk 110%, akkor még a 2. is 100% szóval bárcsak minden fejlesztő ilyen "romlást" produkálna egyik termékénél a következőre lépve. Mind a kettő rész zseniális. Azonban nálam a fő szereplők War és Death miatt is dőlt el az első rész felé a dolog. Erről még régen írtam is egy cikket.

http://www.gamekapocs.hu/tag/darklord/blog/5265/war_amp_death

6.
6.
KeXxX
Szerintem pedig mind a 2 rész fasza lett, igaz a 2. pörgősebb volt. Váram a harmadikat is.
5.
5.
kastorhun
#2: Szerintem a 2. része jobb lett, jobb volt sokkal hogy több fegyver volt és váltogatni kellett a ruhánkat is, a zenékről nem is beszélve.
4.
4.
Cristiano
ne is haljon meg remek sorozati játék
3.
3.
Chrysh
#1: Jah, am a 2. rész harcrendszere iszonyat jó volt, a sztori viszont keservesen gyenge :D
2.
2.
DarkLord
#1: A harmadik részt már nem a másik kettő lovas valamelyikére tervezték a készítők, hanem Nephalem-ként kellene kalandoznunk benne.

Egyébként jó , hogy valami jel van arra, hogy elkészül ez a harmadik befejező rész majd valamikor. Amúgy a 2. rész sem volt rossz voltak azért benne jó helyszínek, mint pl. az aréna vagy a repülő erőd , de tény az első rész brutál nagyot ütött és ahhoz képest gyengébb lett a 2. Straga boss pedig az első részből az egyik kedvenc boss-om így mindent összevetve. Nagyon eltalálták.
A baj, hogy a 2-ben a boss harcok nagyon könnyűek lettek, szinte semmi trükközés...
1.
1.
Még van 2 lovas,szóval én nem is gondoltam hogy abbamaradna a folytatás.
De a második rész akkor is 1 kalap szar :/ valami normális irányt kéne venni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...