Húszéves a Need for Speed

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 13.
  • Hír
Link másolása
Pontosan húsz éve látta meg a napvilágot az Electronic Arts autós sorozatának első darabja The Need for Speed néven DOS-ra, PlayStationre és Saturnra. Azóta sok víz lefolyt már a Dunán, a széria 23 résznél jár.

A Need for Speed 1994 óta van jelen a játékpiacon, ráadásul idén egy mozifilm is készült a széria alapján. Habár a minőség nem mindig volt kiegyensúlyozott, az Electronic Arts legfontosabb autós sorozatáról van szó. Húsz év alatt húsz fő játék látott napvilágot, nem beszélve a Need for Speed V-Rally első két részéről és a Motor City Online-ról sem.

Idén nem kapunk új epizódot, de ez nem is baj, elvégre a Rivalst is összehozó Ghost Games így több fejlesztési időt kap a 2015-ben megjelenő alkotásra.

A kiadó egy videós összeállítással ünnepli az évfordulót. Köszönjük, ArrowCross!

12.
12.
Norbiii
Grat NFS! Annyira nem rajongtam értük, de mikor kedvem támadt, előkaptam a kormányt, benyomtam valami disco zenét, aztán GO RACE!
10.
10.
crashpipi
Tényleg nyomasztó érzés, hogy már az elsőt is toltam... :S
9.
9.
Elyas
Csak nekem csalódás ez így? Bár nem vagyok nagy NFS rajongó de azért 20 év az 20 év... Ehhez képest az EA kiad egy majdnem 2 perces videót. Hát én kicsit többre számítottam, pl be lehet szerezni a 10 évnél idősebb részeket ingyen vagy valami grafikai feljavítás pl az underground sorozatnál vagy valami... Szerintem ez így édeskevés
7.
7.
DarkLord
Ez is mutatja milyen "vén sz@r" az ember, mikor annak idején az első részével toltuk a maga idejében. Na jó forever young semmi panaszkodás :D
6.
6.
Stack
Atyaég!
20 év alatt mennyit fejlődött a világ... Még az Underground-nak is milyen kis béna grafikája volt, pedig akkoriban még milyen szépnek tűnt....
Rohan az idő...
Az elsővel nem lehetne valahogy Win7-en is játszani?
5.
5.
Ecneb
#4: Ezt akartam írni én is! +1
4.
4.
ArrowCross
Egy játék felemelkedése és bukása.
3.
3.
MedvePapa
Velem egy idős :) Boldog szülinapot NFS :)
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Neo1989
Hát boldog évfordulót. Azt h ezen a szérián felnőtt egy komplett generáció (ugyanis annyi 20 év) azt kevés másik brand mondhatja el magáról.
Talán a második majd a Tomb Raider lesz 2016-ban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...