Jön a Rockstar Games új játéka

 • Írta: zoenn
 • 2014. május 14.
 • Biznisz
A Take-Two is jelentette a legfrissebb pénzügyi eredményeit: a kiadó sora jól megy, a Grand Theft Auto V szépen hoz a konyhára, a Rockstar játékából már 33 millió példányt talált gazdára. Brutális, nem?

Hála a GTA V-nek, a Take-Two tisztességes eredményeket mutatott fel, a kiadó a tavaly áprilistól idén márciusig tartó pénzügyi évben 2,4 milliárd dolláros forgalmat ért el, szemben az előző üzleti év 1,2 milliárdjával. A sikercímek megtették a hatásukat, a Take-Two csaknem megduplázta forgalmát - a nyereség emellett 361,7 millió dollár lett.

Lássuk az eladási számokat!

 • A Borderlands 2 9 millió eladott egységnél jár.
 • A Civilization V-ből már 5 millió példány fogyott.
 • A BioShock Infinite-ből 6 millió kópia talált gazdára.
 • A Grand Theft Auto V-ből 33 millió példány fogyott, ezzel a játék átlépte az egymilliárd dolláros bevételt.
 • A 2014-es üzleti év negyedik negyedévében az NBA 2K14, a Grand Theft Auto V, a Grand Theft Auto Online, a Borderlands 2 és a BioShock Infinite hozta a legtöbb bevételt.


A Take-Two emellett a jövőben várható megjelenésekről is elhintett pár konkrétumot.:

 • Az NBA 2K15 október 7-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.
 • A Borderlands: The Pre-Sequel 2014 őszén landol PC-n és az előző generációs masinákon.
 • 2014 őszén érkezik a Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth PC-re, Macre és Linuxra.
 • Az Evolve szintén az őszi játékkínálatot erősíti.
 • A WWE 2K15 a 2015-ös üzleti év folyamán jelenik meg.
 • 2015 márciusának vége előtt érkezik a Rockstar Games következő játéka PS4-re és Xbox One-ra.
56.
Ecneb
#55: Te mondod a nulla szövegértést édes öcsém, olvasd már el megint és teszem azt előrébb is olvashatnál. 46-osnak leírtam, hogy zsugori rinyál állandóan, nem tudom mit nem lehet érteni. Előreolvasást meg azért tanácsolom, mert rájönnél, hogy én teszem szóvá neki, hogy senki nem rinyál....édes istenem.
55.
DarkLord
#54: Mert te reagáltál a 46-os kommentemre :D
54.
Ecneb
#53: Most ebbe miért engem írtál bele? :D
53.
DarkLord
#48: Hol látsz ebbe rinyát? Engem abszolút nem érdekel egy konzol se , ha tudnál szöveget értelmezni kedves Bence akkor jobb, ha csendbe maradtál volna. Kilóra megvesz egy pc-s titeket :D
52.
dzsiádzsó
#14: Ja annyira könnyű, rendelni kell hozzá speckó cuccokat, szét kell szedni a boxot, alsó hangon ez 10-20e meg 1,5 óra, ha először csinálod, Aztán sima flashnél speckó író, 30 perc kiírásonként patchelni kell a képfájlt, olyan egyzserű. A lemez meg olcsó!
Ehhez képest 2 exe-t lefuttatni, meg bemásolni 3 fájlt hulla ingyen, maga a pokol!
Ezt igazolja az is, hogy csak 1000x nagyobb a pc-n a warez, míg az MS se tagadha, hogy számításai szerint 3%át érinti konzoljainak a warez...
51.
enesrider
#48: Neeeee ne etesd a trollt. Szerencsétlen csak gerjeszti a vitát. Ezt élvezi.. Mindig vannak ilyen emberek.
50.
FherT
Sok műbalhé konzol vagy pc.
Ki nem szarja le nekem mindkettő van és a gép is atom.
Stratégia, mmo pc, minden más konzolon.
Mindent kijátszok ami kicsit is jó ennyi.

Aki meg nyög annak üzenem: kurva anyátokat.
49.
DON GONDOCS
#47: http://www.funnyjunk.com/untitled/funny-gifs/5034140/
48.
Ecneb
#46: ÉS most is a rinyával jön :D Visszaolvasva sem látom ki rinyált volna.
47.
uzsgori
Na örülök :) akkor remèlhetőleg nem fogok làtni ,,jaj pc-je is jöjjön jaj pcje is,, kommenteket gta5 vagy rdr vagy màs konzolexkluzìv hìr kommentjei között :) uhh bàr beteljesülne de ùgysem fog :D mindig menni fog a szànalmas rinya :D
46.
DarkLord
#43: Ez így van , egy jó videókártya árából vesz az ember egy ps3-mat meg egy xbox-ot az ember :D Ezért menőznek itt a nagy konzolosok mikor pár filléres móka egy igazi pc-hez képest...Itt bármelyik komolyabb pc-s megvenné amikor akarná, de nem kell , ezt miért nem lehet felfogni? (ez uzsgorinak szól)
Engem abszolút nem zavart eddig sem ami nem jött pc-re és ezek után sem fog zavarni. uzsgori nem írtad félre a nikked és zsugori vagy épp? :D Itt csak te erőlködsz egyedül a saját kis elvarázsolt világoddal.
45.
Juha
Most komolyan, az evolúció melyik deformált elméletében alakult ki a "konzolos" és "pc-s" faj/rassz? :-)

Mert a "degenerált" és "hülyegyerek" alfajra van itt élö példa, bár mindig új néven, lehet ezért nem kapták még el a tudósok :-)
44.
Ecneb
#36: Az a szomorú, hogy azt sem veszi észre, hogy senki sem rinyál. Legfőbb erőssége, hogy mindenkit elküld a fäszba és lebasz hogy miért rinyál, közben senki még csak hasonlót sem tett :D Szánalmas a kiscsaj!
43.
GAMEROD
Nem értem mire verik a nyálukat a konzolosok, szerintem akinek PC-je van, annak nem pénz egy nextgen konzol sem. Az elmúlt héten 60 ezret költöttem úgy vinyóra és SSD-re. Nem dicsőség, de nagyobb szükségem van rájuk mint egy konzolra. Vehetnék én is, de nem akarok annyira kockának látszani hogy 6 féle gép ficcen a sarokban. Elég a pc oszt jónapot. Azért a pár exkluzív címért nem csinálok dzsungelt a szobámból.-.-.-
42.
SP4C3F0X
#41: Rá kell hagyni az ilyenekre. Valszeg nagyobb örömük nincs az életben. De kár is ezen vitatkozni mert a GTA5 nem nyújt egy fokkal sem több játékélményt mint az elődei.
41.
geforce8600
Én ritkán szólok hozzá a dolgokhoz, de most megteszem. Hát uzsgori
te szerintem egy gonosz és kárörvendő lehetsz ,hogy a PC-sek nem tudnak GTA 5-el játszani. Szóval gratulálok hozzá légy boldog a konzoloddal meg a GTA 5-el!
40.
uzsgori
#39: *ès igen,a pcs rinya a szànalom. Nem az amit igazsàgot hangoztatok hogy a pcsek mindenèrt rinyàlnak... bizonyìtèk kell? Ezen vagy màs honlapon nèzzètek meg a nagy konzolexkluzìv hìreknèl a kommenteket,ajànlom az rdr ès gta5öseket,tele vannak pcs rinyàval :DDD
39.
uzsgori
#37: Először is,nem èn irtam ELŐSZÖR ehhez a hìrhez olyat ami nem ide illik (hanem a pcsek ,ès a szokàsos rinyàt kezdtèk el,a hìrben pcs verziòròl szò se volt----> ez flame)
Màsodszor kit èrdekel ki szimpizik velem? Foglalkozz magaddal. Akàrmennyien utàlnak ezzel a pàr hozzàszòlàsommal,akkoris ugyanaz a helyzet lesz,akàrmit mondtok..nèzzètek meg a koràbbi gta5 vagy rdr hìreket itt vagy màs,akàr külföldi honlapokon...a kommentek tele vannak pcs rinyàlàssal...fàj az igazsàg mi? :) ilyenkor vagyok büszke ès hangoztatom hogy jò hogy konzolos vagyok, konzollal semmit nem hagyok ki ès jò làtni hogy ha pcs lennèk ugyanìgy sìrnèk sòvàrognèk minden konzolexkluzìv utàn :DDD
38.
kopic
#31: Ismét egy értelmes nicknevet választottál magadnak seggeszki.
37.
ArrowCross
#35: Ha már flame-ről van szó azt csak te csinálod itt. Legalábbis próbálkozol.
36.
ArrowCross
#34: Nem veszed észre, hogy senki sem szimpizik veled? Sem a konzolosok, sem a pc-sek.
35.
uzsgori
#28: Egyèbként meg mit vàrtàl?? Rockstaros hìrben (amiben szò nem volt a pcről) idejösz rinyàlni meg oltogatni a rockstart a pcs porttal?? Normàlis vagy? Flame-elsz ès csodàlkozol?
34.
uzsgori
#32: Azèrt ez nem ugyanaz...ha kuncsorogni akarsz egy jàtèkèrt èvekig ès sìrni fòrumokon hogy jaj pcre is jöjjön jaj akkor gratulàlok :) de ha megkèrdezem hogy min szebb az rdr? Konzolon vagy pcn? Akkor mi a vàlaszod? :) jaa pcre nem jött ki ès azèrt mert nem 1080p ès 60 fps akkor màr ne is èljem àt azt az èlmènyt amit ad? Ugyanez a teòriàd a last of us,heavy rain,forza,dragons dogma,gta5 stbnèl is? Akkor rohadt sok minősègi ès kihagyhatatlan jàtèkbòl maradsz ki hülyegyerek :DDDD
32.
Henry82
uzsgori:
ha neked mindegy hogy nez ki egy jatek, akkor ha egyszer eljutsz egy draga etterembe, mondd meg a pincernek, hogy a te eteledet nem kell gusztusosra csinalni, csak turmixoljak be es hozzak ki egy muanyag talba, ugyis csak az szamit mi van benne;)
31.
uzsgori
Én vagyok balf.sz??? Nem inkàbb te aki egy rockstaros hìrhez (ami egy csak next gen konzolra kèszülő jàtèkròl szòl) megint beböfögi a pcs gta5öt? :D unalmas leràgott csont màr hogy lesz e pcre..konzoloskènt nagyon nem izgat,ìgy jàr az aki pcs...DE egy teljesen màsròl szòlò hìrbe felhozni ès tovàbb sirànkozni meg nyàladzani...szànalmas :DDDD hidd el hogy nem ìrtam volna semmit ha nem làttam volna itt egy nyàvogòs sòvàrgò pcst sem (főleg hogy csak konzolra kèszülő jàtèkròl van szò) :) de hogy megy a pcsek rinyàja folyamatosan,az nagyon nagy szègyen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...