WWE 2K14 PS3, PS4, X360

A THQ-tól megszerzett jogok a Take-Two-nál landoltak, a WWE 2K14 lesz az első játék az új kiadó égisze alatt. Eredeti fejlesztőktől a next-gen platformokra.

Tetoválások miatt megy bíróságra a Take-Two

Egy tetoválóművész beperelte a Take-Two Interactive-ot és a WWE-t, amiért azok az engedélye nélkül tüntették fel a közös játékaikban a Randy Orton karján látható tetoválásokat.

Jön a Rockstar Games új játéka

A Take-Two is jelentette a legfrissebb pénzügyi eredményeit: a kiadó sora jól megy, a Grand Theft Auto V szépen hoz a konyhára, a Rockstar játékából már 33 millió példányt talált gazdára. Brutális, nem?

32,5 milliónál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette a negyedéves pénzügyi jelentését, ami kifejezetten erősre sikerült. Az eredményeket természetesen jórészt a Grand Theft Auto ötödik részének köszönheti a kiadó.

Brit toplista: csak nyolcadik a Gran Turismo 6

Nem volt egyszerű dolga a Gran Turismo hatodik részének, és nem is nagyon tudott villogni: a megjelenésének hetén csak a nyolcadik helyet csípte meg a brit játékeladási toplistán.

Még mindig a GTA V vezeti az amerikai toplistát

Elkészült az NPD Group az amerikai játékpiac októberi teljesítményének összegzésével, a játékeladási toplistát még mindig a Grand Theft Auto V vezeti, miközben a Nintendo 2DS is szépen szerepelt.

Az Assassin's Creed IV vezeti a brit toplistát

A múlt hét természetesen az Assassin's Creed IV és a Battlefield 4 csatájáról szólt, és bár a két játék nem igazán vehető egy kalap alá, a brit vásárlók elkölthető pénzéért azért meg kellett küzdeni.

Launch traileren a WWE 2K14

A hét elején landolt Amerikában a WWE 2K14, hozzánk pedig holnap érkezik a 2K Sports első pankrációs játéka. A fejlesztőket a THQ-tól örökölték, így a hagyomány folytatódhat az új kiadónál is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két Nagyon Fontos Megjelenésünk is lesz a héten, elvégre a napokban érkezik a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik része is. Lassan befordulunk a boltokba kerülő játékok szempontjából is kritikus ünnepi szezonba.

WWE 2K14 - videón a nagy öregek

A 2K Sports vadonatúj gameplay trailerrel kedveskedett a pankráció rajongóinak. Ráadásul a jelenlegi bajnokok mellett a korábbi szupersztárok is helyet kaptak a kedvcsinálóban. Hulk Hogan és The Rock akcióban!

Egy órán át mozog a WWE 2K14

A 2K Sports egy órán át streamelte a WWE 2K14-et, az első pankrációs játékát, miután a THQ csődje után az ölébe hullott a licenc. A videóban részletesen taglalják a mechanikát, a rajongók el lesznek kényeztetve.