Megjelent a Tropico 5, itt a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 24.
  • Videó
Link másolása
Bár az Xbox 360-as változatra a nyárig, a PlayStation 4-esre pedig az őszig kell várni, PC-n már tegnap óta játszható a Tropico ötödik része. Ennek apropóján befutott a játék launch trailere is.

A Tropico ötödik része az elődök által kitaposott ösvényen halad tovább, de azért bőven lehet majd újdonságra számítani. Az új játékban három korszakon keresztül diktátorkodhatunk, és már a tizenkilencedik században munkába állhatunk, kapunk egy csomó új épületet, megújul a kutatás és a kereskedelem, és multizhatunk is majd, legfeljebb négyen egyszerre.

8.
8.
MinimumGame
Játékmenet: https://www.youtube.com/watch?v=FedNASvmsjo
7.
7.
mestermagyar
#4: Ja, és akinek van pénze a játékra, az multival is tolhatja. XD Az azért már valami változásnak számít.

Teljesen újak a zenék, az épületek, a korhoz hűen változnak stb stb.
6.
6.
mestermagyar
#4: Jelentős részben az, de ne félj rengeteg újdonság is van meg változtatások. PL. most már 2 hajó jöhet egyszerre, egyik a tradelés gyanánt, mert lehet trade routeket nyitni ahol egy specifikus cuccos olcsóbb. Sokkal több értelmet nyer a fegyverkezés, mert van kivédhető invázió.

Az első korban még igazi kolóniaként kezdesz, és a feladatod a kormányzói poszt lejárati idejének a növelése, ebből következőleg pitizés a királynőnek. A világháborús erában pl. allies és axis van, tehát minden korra odafigyeltek, nem raktak mindenhova USA-t és szovjeteket. Nomeg azért a poénok is odaillőek, bár mintha kevesebb lenne a politikai poén, mintha szarnának attól, hogy börtönbe kerülnek pár zsidóirtásos vicctől. :D

Ja, és ezek a korok bőven adnak játékidőt, főleg singleplayerben, ott még pár óra után is csak a világháborúknál tartok.
5.
5.
_Botika_
Jó a zene a trailer alatt. :D
4.
4.
anarchoid
#3: es milyen atrajzolt 4 ? :)
3.
3.
mestermagyar
Már bele is vetettem magam tegnap. :D
2.
2.
Ecneb
Tetszik, ahogy 0:23-nál öngyilkos lesz a járókelő!
1.
1.
Cristiano
akkor holnap után megveszem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...